Keystone logo
© Tomorrow University of Applied Sciences
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Invoering

Welkom bij de wereldwijde universiteit voor impactvolle carrières. Bij Tomorrow University is het onze missie om studenten te voorzien van de vaardigheden, het netwerk en het mentorschap die nodig zijn om een doelgerichte carrière op te bouwen en de overgang naar een duurzame toekomst te leiden.

Stem je transformatietraject af op je unieke missie, denk over grenzen heen, herdenk de toekomst en pak complexe maatschappelijke en milieu-uitdagingen aan.

De overgang naar een duurzame toekomst begint bij jou

Onze programma's in duurzaamheid, business innovatie, AI & duurzame technologieën, leiderschap en ondernemerschap helpen je om je sterke punten te ontdekken, je opleiding af te stemmen op je waarden en een betekenisvolle impact op de wereld te maken.

Ons impactgerichte curriculum rust je uit met de kennis, vaardigheden en het netwerk dat nodig is om echte uitdagingen aan te pakken en bedrijven naar een duurzame toekomst te leiden.

Bij Tomorrow University sluit je je aan bij een divers en ondersteunend netwerk van gelijkgestemde studenten, mentoren en experts uit de industrie die zich inzetten voor positieve verandering.

Flexibel en gepersonaliseerd leren op maat van uw missie

Ons leermodel is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en richt zich op de ontwikkeling van praktische vaardigheden door middel van uitdagend leren van toonaangevende experts. Deze aanpak stimuleert persoonlijke groei en bereidt je voor om zowel jezelf als de wereldeconomie te transformeren.

We maken gebruik van geavanceerde leerwetenschap en technologie om flexibele, toegankelijke en on-demand leerervaringen te creëren, die je uitrusten met een doel, bekwaamheid en gemeenschap. Asynchrone, hapklare lessen maken het gemakkelijk om werk en studie in balans te houden. Meer dan 80% van onze studenten werkt fulltime terwijl ze studeren.

Als wereldwijde leider in onderwijsinnovatie bieden we een volledig externe leeromgeving die gebruik maakt van de nieuwste technologie om sociaal leren over de grenzen heen mogelijk te maken. Ons virtuele platform is toegankelijk op alle mobiele apparaten, waaronder Apple Vision Pro, en wordt uitgebreid met persoonlijke evenementen en city hubs over de hele wereld, waardoor zinvolle contacten met collega's, docenten en partners in de sector worden bevorderd.

Waarom leren met ToU?

Gepersonaliseerd & Doelgericht leren

Stem je curriculum af op je behoeften en ambities terwijl je praktische vaardigheden opdoet via projecten in de echte wereld. In plaats van traditionele examens ga je samen met onze partners uit de industrie wereldwijde uitdagingen aan en krijg je toegang tot keuzevakken en buitenschoolse activiteiten die aansluiten bij je doel en doelen.

Wereldwijde gemeenschap

Maak deel uit van een divers, wereldwijd netwerk van collega's, mentoren uit de sector en academici die een verschil willen maken. Wissel ideeën uit, deel ervaringen en werk samen met mensen die staan te popelen om jouw reis te ondersteunen en je te helpen een betekenisvolle impact te maken.

Geen examens, uitdagend leren

Doe mee aan praktische projecten die je leren hoe je onderzoek in verschillende vakgebieden kunt toepassen en hoe je oplossingen voor complexe problemen kunt ontwikkelen door middel van praktijkervaringen.

Afgelegen, maar nooit alleen

Geniet van een volledig geïntegreerde online leeromgeving waar je nooit alleen studeert. Kom in contact met medestudenten, werk samen aan projecten en maak contact via virtuele en persoonlijke evenementen. Vanaf dag één bouw je het netwerk op dat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Relevantie voor de industrie

Werk samen met toonaangevende bedrijven en industrie-experts aan strategische projecten en leer hoe je je kennis kunt benutten en je vaardigheden kunt toepassen op uitdagingen in de echte wereld.

Flexibel leren voor werkende professionals

Houd werk, studie en andere verplichtingen gemakkelijk in balans. Met slechts één verplichte live sessie per week kun je studeren in je eigen tijd en op een tempo dat bij jou past.

Financieel toegankelijk

Flexibele lesmodellen en betalingsplannen (inclusief maandelijkse termijnen), zonder verborgen kosten.

Carrièremogelijkheden

Bereid je goed voor op functies van vandaag en morgen en positioneer jezelf voor een impactvolle en bevredigende carrière.

accreditatie

Opgericht in Berlijn, wereldwijd erkend.

Wij zijn een officieel door de staat erkende Duitse universiteit, die kwaliteit, innovatie en flexibiliteit combineert om ervoor te zorgen dat je een onderwijservaring van wereldklasse krijgt. Ons Impact MBA-programma is geaccrediteerd door het Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute (ACQUIN), een gerenommeerde non-profitorganisatie van meer dan 150 instellingen voor hoger onderwijs in Europa, die de strenge kwaliteitsnormen erkent die zijn opgelegd door de Duitse officiële accreditatieraad.

Revolutionaire leerprogramma's

Onze passie ligt in het revolutioneren van onderwijs om een wereldwijde impact te maken. We zijn vereerd dat we lid zijn van Leaders for Climate Action en zijn er trots op dat we zijn erkend als de "Top Innovative EdTech Institution in Europe and Globally" voor onze voortdurende inspanningen voor innovatie en uitmuntendheid op het gebied van onderwijs.

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Ervaar een werkelijk meeslepende MBA-ervaring.

Getuigenissen van studenten

toelatingen

Bij Tomorrow University erkennen we dat impactvol leiderschap verder gaat dan gestandaardiseerde testscores – geen GRE/GMAT vereist. De criteria om in aanmerking te komen voor onze programma's zijn gericht op uw academische achtergrond, professionele ervaring en persoonlijke doeleinden.

Wij waarderen uw doel en de impact die u wilt creëren, en beoordelen hoe dit aansluit bij onze gemeenschap.

Toepassingsondersteuning:

Ons toegewijde Admissions-team staat klaar om u te ondersteunen tijdens het gehele aanvraagproces. Vanaf uw eerste aanvraag tot de uiteindelijke indiening zorgen wij voor een naadloze en begeleide ervaring.

 • Eerste aanvraag: ontvang persoonlijk advies en antwoorden op uw vragen.
 • Aanvraagbegeleiding: ontvang stapsgewijze hulp bij het voorbereiden van uw aanvraag.
 • Doorlopende ondersteuning: Profiteer van voortdurende ondersteuning om eventuele zorgen of uitdagingen aan te pakken.

Sluit je aan bij Tomorrow University, waar je reis naar impactvol leiderschap begint met een gemeenschap die jouw doel en potentieel waardeert.

Beurzen en financiering

Tomorrow University zet zich in om onderwijs toegankelijk en betaalbaar te maken. Wij bieden verschillende financiële ondersteuningsmogelijkheden om uw reis te vergemakkelijken.

Beurzen: Er zijn verschillende beurzen beschikbaar om studenten te ondersteunen op basis van verdiensten, behoeften en impactpotentieel.

Income Share Agreement (ISA): Met een ISA kun je nu studeren en een percentage van je inkomen betalen zodra je gaat werken, waardoor het onderwijs financieel beheersbaar wordt.

Publieke financiering: Ontdek de mogelijkheden voor publieke financiering om uw onderwijskosten te helpen dekken.

Campusfuncties

  Prijzen & accreditaties

  Tomorrow University is een door de Duitse staat erkend bedrijf dat zich toelegt op het leveren van een educatieve ervaring van wereldklasse die kwaliteit, innovatie en flexibiliteit combineert. Onze programma's zijn geaccrediteerd door de Duitse officiële accreditatieraad.

  We zijn er trots op dat we worden erkend als een topinnovatieve EdTech-instelling in Europa en wereldwijd. Als leden van Leaders for Climate Action streven we ernaar een mondiale impact te maken met de nadruk op duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.


  Vragen