Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in duurzaamheid, innovatie en leiderschap
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in duurzaamheid, innovatie en leiderschap

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Afstand leren

* €10.500 - €14.850

Invoering

De Impact MBA van Tomorrow University is ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van professionals in meerdere sectoren, waaronder HR, boekhouding, bedrijfsontwikkeling, IT, operations, marketing, stakeholdermanagement, consultancy en leiderschap.

Impact MBA in ESG Management: ontworpen voor professionals die hun organisaties door het veranderende landschap van milieuwetgeving en klimaatagenda's willen leiden. Het richt zich op klimaatboekhouding, rapportage en het ontwikkelen van duurzaamheidsstrategieën in overeenstemming met de waarden van de organisatie, ideaal voor degenen die hun organisaties naar ESG-excellentie sturen.

236453_ESG_Management.png

Impact MBA in Climate Leadership: het ondersteunen van professionals die graag klimaatwetenschap willen gebruiken bij het effectief bepleiten van duurzaamheidsinitiatieven en het leiden van duurzame veranderingen bij NGO's, openbare diensten en adviesbureaus. Het biedt praktische vaardigheden op het gebied van beleidsanalyse en stakeholdermanagement, waardoor leerlingen duurzaamheidskampioenen binnen hun sector kunnen worden.

236458_Climate_Leadership.png

Impact MBA in groene energie, technologie en AI: dit programma is op maat gemaakt voor professionals op het gebied van technologie, bedrijfsontwikkeling en operationele activiteiten en is een ideale keuze voor diegenen die duurzame digitale transformatie willen stimuleren en duurzame energieoplossingen willen combineren met AI. Het biedt leerlingen de mogelijkheid om bedrijven toekomstbestendig te maken tegen veranderende regelgeving en consumentenverwachtingen door middel van duurzame technologische oplossingen.

236460_Green_Energy_Tech__AI.png

Impact MBA in nieuwe werk- en organisatiepsychologie: dit programma richt zich op de evoluerende dynamiek van de moderne beroepsbevolking en is essentieel voor bedrijfsvoering, HR-professionals en gemeenschapsleiders. Het pakt de uitdagingen aan van het managen van diverse en afgelegen teams, het bevorderen van psychologisch welzijn en het cultiveren van inclusieve werkculturen te midden van digitale transformatie, waardoor leiders worden voorbereid op het creëren van psychologisch gezonde en effectieve werkomgevingen.

236461_New_Work__Organizational_Psychology.png

Impact MBA in groene marketing en innovatie: dit programma is speciaal ontworpen voor zakelijke en marketingprofessionals en integreert duurzame principes in marketing- en merkontwikkelingsstrategieën. Het is een perfecte keuze voor diegenen die hun marketingaanpak willen transformeren, marktgestuurde innovaties willen stimuleren en het consumentengedrag willen beïnvloeden in de richting van milieuvriendelijkere praktijken.

236464_Green_Marketing__Innovation.png

De Impact MBA in Sustainable Business Transformation is een programma op afstand, ontworpen voor professionals die geïnteresseerd zijn in duurzame bedrijfspraktijken en een positieve impact hebben op de samenleving. Leerlingen verwerven de vaardigheden om teams binnen het bedrijf te ontwrichten, innoveren en leiden die onze toekomst opnieuw vorm zullen geven.

Responsible Entrepreneurship & Technology is ontworpen voor aspirant-ondernemers. Dit programma op afstand rust je uit met de mindset, technologische kennis en zakelijk inzicht om nieuwe ondernemingen met vertrouwen te leiden en de uitdagingen van duurzame en technologische transformatie aan te gaan.

236465_Sustainability_Innovation__Leadership.png

Bij Tomorrow University is het niet alleen de missie om leerlingen voor te bereiden op toekomstige uitdagingen, maar om hen in staat te stellen de toekomst zelf opnieuw te definiëren. Met een revolutionaire benadering van onderwijs biedt de universiteit toegankelijke, hoogwaardige en flexibele leerervaringen. Als leden van Life for Climate Action en gedurende drie opeenvolgende jaren erkend als de 'Top Innovative EdTech Institution in Europe and Globally', loopt Tomorrow University voorop op het gebied van ethische bedrijfsontwikkeling en innovatief onderwijs voor duurzame ontwikkelingsdoelen.

Als je uit de Verenigde Staten komt, kun je je onderdompelen in ons virtuele leeruniversum en kennis uit de praktijk direct toepassen op je zakelijke uitdagingen, waarbij je de Apple Vision Pro ontvangt als onderdeel van het programma voor een ongeëvenaarde MBA-ervaring.

Accreditaties

Onze toewijding aan het onderwijs van de 21e eeuw wordt benadrukt door ons streven naar uitmuntendheid en accreditatie. Als officieel door de staat erkende particuliere universiteit in Duitsland worden we bestuurd door het Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Om de hoogste normen van academische nauwkeurigheid te handhaven, heeft elk van onze studieprogramma's aanvullende accreditatie ontvangen van de respectieve bestuursautoriteit.

toelatingen

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Ideale studenten

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Getuigenissen van studenten

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen