Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in duurzame technologieën, groene energie en AI
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in duurzame technologieën, groene energie en AI

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Afstand leren

* Vanaf €307 per maand.

Invoering

Onze MBA in Sustainable Technologies, Green Energy, & AI richt zich op de uitdagingen en kansen die klimaatverandering, economische verschuivingen en technologische vooruitgang met zich meebrengen. Deze MBA bereidt managers voor om leiding te geven aan de implementatie van nieuwe AI- en groene-energieoplossingen en organisaties te transformeren naar groenere activiteiten in de huidige technologiegedreven wereld.

Dit op duurzaamheid gerichte programma is ontworpen voor toekomstige bedrijfsmanagers en -leiders die gepassioneerd zijn over het integreren van schone en hernieuwbare energieoplossingen in hun bedrijfspraktijken en -modellen en het inzetten van de kracht van AI om de energietransitie te stimuleren.

Tijdens ons MBA-programma leer je hoe je technologische innovatie kunt implementeren in verschillende bedrijfscontexten, waardoor organisaties en bedrijfstakken duurzamer en groener worden.

Door middel van uitdagend leren ontwikkel je de technische kennis en bedrijfsinnovatievaardigheden die nodig zijn om technologische vooruitgang te stimuleren, terwijl je je tegelijkertijd inzet voor het creëren van een echte impact op het milieu.

Programma Hoogtepunten

Schone energie: Inzicht in de omzettingsprocessen in hernieuwbare technologieën zoals waterkracht, wind en zon en hun praktische toepassing op gebieden zoals groene mobiliteit.

Mens-AI samenwerking: Leren hoe je systemen creëert en ontwerpt waarin mensen en kunstmatige intelligentie samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Tech & Integratie van duurzaamheid: Het samenvoegen van technologische vooruitgang met klimaatwetenschappelijke principes voor een impactvolle bedrijfstransformatie.

Praktische toepassingen van groene technologie: Praktische, realistische toepassingen van groene technologie in nauwe samenwerking met marktleiders en partners uit de sector.

Accreditaties

Onze toewijding aan het onderwijs van de 21e eeuw wordt benadrukt door ons streven naar uitmuntendheid en accreditatie. Als officieel door de staat erkende particuliere universiteit in Duitsland worden we bestuurd door het Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Om de hoogste normen van academische nauwkeurigheid te handhaven, heeft elk van onze studieprogramma's aanvullende accreditatie ontvangen van de respectieve bestuursautoriteit.

toelatingen

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

leerplan

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Ideale studenten

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen