Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in ESG-beheer
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in ESG-beheer

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Afstand leren

* Vanaf €307 per maand.

Invoering

De Impact MBA in ESG Management stelt je in staat om duurzaamheid in je organisatie te integreren en af te stemmen op de zakelijke doelstellingen en waarden van je organisatie. De focus ligt op het aanpassen van bedrijfsprocessen en -modellen om duurzame impact te vergroten.

Nu duurzaamheid en klimaatboekhouding van vitaal belang worden voor bedrijven als gevolg van wettelijke en maatschappelijke druk, biedt dit programma een strategische aanpak om duurzaamheid om te zetten in een kans voor veerkracht en succes.

Dit programma biedt u de tools en kennis om holistische duurzaamheidsstrategieën te ontwikkelen en te implementeren die aansluiten bij de zakelijke behoeften en waarden van uw organisatie.

Tijdens dit programma duik je in de nuances van het aanpassen van bedrijfsprocessen en -modellen voor duurzaamheid, waarbij je leert om de ecologische en sociale impact van je organisatie te meten en te verbeteren.

Er staan je specialisaties te wachten op het gebied van klimaatboekhouding en 1,5°C-paden, zodat je je organisatie kunt omvormen tot een model voor duurzaam ondernemen in de 21e eeuw.

Programma Hoogtepunten

Verhoog uw duurzaamheidsprestaties: Ontwikkel holistische duurzaamheidsstrategieën die niet alleen bijdragen aan de duurzaamheidsprestaties van uw organisatie, maar ook aan uw marktsucces.

Afgestemd op duurzaamheidswetenschap: Bundel uw krachten met de wetenschap en stem uw strategie af op internationale duurzaamheidsnormen, en draag zo bij aan een samenleving die verenigbaar is met 1,5°C!

Toepassing in de echte wereld: Je duurzaamheidsconcepten toepassen op echte organisatorische contexten, het praktische begrip en de impact vergroten door nauw samen te werken met mentoren en partners uit de sector.

Netwerk van duurzaamheidsexperts: Maak deel uit van een gemeenschap die in de voorhoede staat van duurzaamheidstransformaties, verbind, leer en profiteer van elkaar om de verandering naar een duurzamere toekomst te stimuleren.

Accreditaties

Onze toewijding aan het onderwijs van de 21e eeuw wordt benadrukt door ons streven naar uitmuntendheid en accreditatie. Als officieel door de staat erkende particuliere universiteit in Duitsland worden we bestuurd door het Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Om de hoogste normen van academische nauwkeurigheid te handhaven, heeft elk van onze studieprogramma's aanvullende accreditatie ontvangen van de respectieve bestuursautoriteit.

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

leerplan

Ideale studenten

Voorzieningen

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Programma levering

Over de school

Vragen