Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in groene marketing en innovatie
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in groene marketing en innovatie

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month

Afstand leren

Invoering

Onze MBA in Green Marketing & Innovation combineert diepgaande kennis van innovatie, marketing en duurzaamheid. Dit programma stelt studenten in staat om marktgedreven innovaties te leiden en echt groene marketingstrategieën toe te passen, om duurzame merken en gedragsverandering bij consumenten te stimuleren.

Dit programma is ontworpen voor zakelijke en MarComms-professionals die klaar zijn om een pioniersrol te vervullen bij de overgang naar een echt groene en holistische merkontwikkeling. Duik in de kernelementen van groene marketing terwijl je leert marktgedreven innovaties te beheersen en duurzame merkstrategieën te leveren. Tijdens dit programma ontwikkel je de expertise en vaardigheden om consumentengedrag te sturen in de richting van milieuvriendelijke praktijken, waardoor de marketingimpact van je organisatie wordt vergroot. Ons projectgebaseerde curriculum biedt praktijkervaring, zodat je duurzame merken kunt bouwen en nieuwe benchmarks kunt vaststellen voor verantwoorde en duurzame bedrijfspraktijken.

Programma Hoogtepunten

Innovatie en marketing: Gespecialiseerd in het unieke snijvlak van innovatie, marketing en duurzaamheid, ter voorbereiding op leiderschap in groene merkontwikkeling.

Groene marketingtoepassing: Groene marketingstrategieën toepassen in reële scenario's en hun impact en doeltreffendheid begrijpen.

Duurzame bedrijfsinnovatie: Leren hoe je innovatieve processen en strategieën stuurt die duurzaamheid en impact op de markt benadrukken.

Marktgedreven duurzame strategieën: Het ontwikkelen van marktgebaseerde strategieën die duurzame innovaties en merktransformaties stimuleren.

Praktische projecten in de echte wereld: Een veelzijdige set vaardigheden ontwikkelen door projecten aan te pakken die gebaseerd zijn op scenario's uit de echte wereld en nauw samen te werken met mentoren en partners uit de industrie.

Accreditaties

Onze toewijding aan het onderwijs van de 21e eeuw wordt benadrukt door ons streven naar uitmuntendheid en accreditatie. Als officieel door de staat erkende particuliere universiteit in Duitsland worden we bestuurd door het Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Om de hoogste normen van academische nauwkeurigheid te handhaven, heeft elk van onze studieprogramma's aanvullende accreditatie ontvangen van de respectieve bestuursautoriteit.

https%3A%2F%2Fprod-files-secure.s3.us-west-2.amazonaws.com%2F308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037%2F1a0f0412-4592-4798-b4d7-8ae1cadfa819%2FScreenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png?table=block&id=9d543f9e-8dca-4249-b9c3-ae44ec538b44&spaceId=308a964c-96fe-4ee9-8273-8c755743d037&width=2000&userId=&cache=v2

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

leerplan

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Ideale studenten

Getuigenissen van studenten

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen