Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in Klimaatleiderschap
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in Klimaatleiderschap

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Afstand leren

* 90 ECTS kosten | 60 ECTS kosten: EUR 10.500

Invoering

Stap in een leiderschapsrol in klimaatactie met onze MBA in Climate Leadership, waarin diepgaande kennis van klimaatwetenschap wordt gecombineerd met praktische vaardigheden in beleidsanalyse en stakeholdermanagement. Dit programma bereidt je voor op duurzame veranderingen in NGO's, openbare diensten en adviesbureaus. Je krijgt de expertise om effectief te pleiten en impactvol klimaatbeleid en bedrijfsstrategieën te implementeren.

Tijdens dit programma krijg je inzicht in beleidsanalyse, betrokkenheid van belanghebbenden en communicatiestrategieën, zodat je effectief kunt pleiten voor op wetenschap gebaseerde besluitvorming.

Door middel van praktijkgericht leren bereidt dit programma je voor om voorop te lopen in de duurzame transitie, het vormgeven en implementeren van effectief klimaatbeleid, actie en duurzame zakelijke mogelijkheden.

Programma Hoogtepunten

Op wetenschap gebaseerd klimaatbeleid: Gericht op het creëren van impactvol klimaatbeleid, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en analyse.

Ontwikkeling van advocacyvaardigheden: Het leren van effectieve advocacy-technieken om steun te mobiliseren en duurzame veranderingen door te voeren.

Diepgaande toepassing van klimaatkennis: Gebruikmaken van uitgebreide kennis van milieu- en klimaatwetenschappen om op wetenschap gebaseerd beleid en actie te informeren en te ontwikkelen.

Planetgerichte zakelijke kansen: Inzicht in ecosystemen, omgevingen en biodiversiteit benutten om innovatieve, duurzaam afgestemde zakelijke kansen te identificeren.

Betrokkenheid van belanghebbenden bij klimaatinitiatieven: Het betrekken van en samenwerken met verschillende belanghebbenden om een gezamenlijke aanpak voor klimaatactie te stimuleren.

Praktische projecten in de echte wereld: Een veelzijdige set vaardigheden ontwikkelen door projecten aan te pakken die gebaseerd zijn op scenario's uit de echte wereld, door nauw samen te werken met mentoren en partners uit de sector op het gebied van de waardering van ecosysteemdiensten, de evaluatie van duurzame praktijken en de ontwikkeling van duurzame beheersinterventies.

Accreditaties

Onze toewijding aan het onderwijs van de 21e eeuw wordt benadrukt door ons streven naar uitmuntendheid en accreditatie. Als officieel door de staat erkende particuliere universiteit in Duitsland worden we bestuurd door het Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst (HMWK). Om de hoogste normen van academische nauwkeurigheid te handhaven, heeft elk van onze studieprogramma's aanvullende accreditatie ontvangen van de respectieve bestuursautoriteit.

237491_Screenshot_2024-02-29_at_13.55.56.png

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

toelatingen

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

leerplan

Programma resultaat

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Ideale studenten

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen