Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences Impact MBA in nieuwe arbeids- en organisatiepsychologie
Tomorrow University of Applied Sciences

Impact MBA in nieuwe arbeids- en organisatiepsychologie

Online

12 Months

Engels

Deeltijd

Sep 2024

EUR 307 / per month *

Afstand leren

* Vanaf €307 per maand.

Invoering

Word een leider die klaar is voor de toekomst met onze Impact MBA in New Work & Organizational Psychology, ontworpen voor het veranderende landschap van modern werk waar psychologisch welzijn en digitale vaardigheid de sleutel zijn tot zakelijk succes.

Dit programma rust je uit om uit te blinken in de dynamisch veranderende zakenwereld, door de kunst van het leiden van teams op afstand te beheersen, digitaal leiderschap te omarmen en een cultuur van welzijn in virtuele werkomgevingen te stimuleren.

Dit programma is perfect voor mensen die digitale transformatie, werken op afstand en virtueel teammanagement willen begrijpen en daarin willen gedijen.

Tijdens dit programma leer je over de psychologische aspecten van leiderschap, effectief management van diverse teams en de vaardigheden die nodig zijn voor digitale en culturele transformaties op de werkplek.

Ons op uitdagingen gebaseerde curriculum is ontworpen om je uit te rusten met de expertise en vaardigheden om leiding te geven met geestelijke gezondheid, diversiteit en digitale competenties op de voorgrond.

Programma Hoogtepunten

Digitaal & Culturele transformatie: Leren hoe je diverse teams kunt managen, ondersteunen en leiden in moderne, digitaal getransformeerde werkomgevingen.

Diversiteit & Inclusie: Onderzoeken hoe een divers en inclusief personeelsbestand kan worden bevorderd, met bruikbare en meetbare doelen voor Diversity, Equity en Inclusion (DEI) die duurzame bedrijfsgroei stimuleren.

Psychische gezondheid: Het cultiveren van een diepgaand begrip van de kritieke rol van geestelijke gezondheid bij het vermijden van conflicten en het bevorderen van harmonieuze interacties in nieuwe werkontwerpen.

Veranderingsmanagement: Inzicht in de organisatorische en psychologische eisen van complexe bedrijfstransities en nieuwe implementaties.

Praktische projecten in de echte wereld: Een veelzijdige set vaardigheden ontwikkelen door projecten aan te pakken die gebaseerd zijn op scenario's uit de echte wereld en nauw samen te werken met mentoren en partners uit de industrie.

toelatingen

Al onze MBA-programma's kunnen nu worden gevolgd met Apple Vision Pro!

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

leerplan

Waarom studeren aan Tomorrow University of Applied Sciences

Ideale studenten

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen