Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Invoering

Welkom bij TIC High School, een van de meest praktische, prestigieuze middelbare scholen voor universitaire voorbereiding in Canada!

Wij zijn een Advanced Placement (AP) PrivateSchool met veel ervaringen buiten het klaslokaal, doorlopende begeleiding en lessen uit de 21e eeuw.

We zijn erg verheugd u te ontmoeten om uw weg naar groeiend succes te plannen!

Toronto is de grootste stad van Canada

Toronto International College (TIC), opgericht in 2003, heeft tot doel tegemoet te komen aan de behoeften en eisen van studenten uit Canada en de rest van de wereld. We komen tegemoet aan studenten die individuele aandacht nodig hebben en/of studenten die zich intensief willen voorbereiden op toelating tot prestigieuze Canadese universiteiten en hogescholen.

TIC is een unieke voorbereidende school voor studenten die hun middelbare schoolopleiding willen afronden, hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren en/of academisch, cultureel en taalkundig willen worden voorbereid op de universiteit of hogeschool.

We bieden een curriculum van het Ontario Ministerie van Onderwijs in een intensieve, gestructureerde leeromgeving; vooral voor internationale studenten. Onze studenten zijn klaar om te solliciteren en met succes over te stappen naar post-secundaire instellingen in Canada.

evaluatie

Academische evaluatie van studenten is gebaseerd op een combinatie van permanente evaluatie van cursuswerk, zoals essays, projecten, tests en opdrachten, die 70% van het totale cursuscijfer uitmaken. Een eindexamen aan het einde van elke module vertegenwoordigt 30% van het totale cursuscijfer.

Graduatievereisten

Het curriculum van het Ontario Ministry of Education staat wereldwijd op de 4e plaats. Het Ontario Secondary School Diploma (OSSD) vereist de voltooiing van 30 studiepunten, de Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) of de

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC), en 40 uur gemeenschapsdienst.

toelatingen

 • Stap 1

Vul het bijgevoegde aanvraagformulier voor internationale studenten in. Er is geen sluitingsdatum omdat aanvragen het hele jaar door worden verwerkt. U wordt echter geadviseerd om ruim van tevoren een aanvraag in te dienen, omdat er vertragingen kunnen optreden bij het aanvragen van een Canadese studievergunning.

 • Stap 2

Stuur uw ingevulde International Student Application Form met alle ondersteunende documentatie en de vereiste aanvraagkosten naar het Admissions Office.

Ondersteunende documentatie omvat:

 1. Bewijs van Engelse taalvaardigheid (TOEFL of een andere internationaal erkende Engelse test)
 2. Academische transcripties voor eerdere scholen die u had bezocht
 3. CV (als je enige werkervaring hebt)
 • Stap 3

We zullen uw aanvraag evalueren: op basis van uw academische kwalificaties en Engelse taalvaardigheid voor het door u gekozen studieprogramma.

 • Stap 4

Wij bevestigen de ontvangst van uw aanvraag. Als uw aanvraag succesvol is, zullen we een pakket voor u maken, dat het volgende bevat:

 1. Correspondentie met vermelding van de opleiding waartoe je bent toegelaten en de startdatum van de opleiding. We zullen eventuele voorwaarden aangeven waaraan moet worden voldaan voordat de inschrijving kan worden bevestigd.
 2. Een factuur voor collegegeld en overige kosten.
 3. Informatie over studentendiensten, waaronder ziektekostenverzekering, huisvesting, enz.
 • Stap 5

Om het aanbod van een stage in een van onze programma's te accepteren, moet het collegegeld en andere verschuldigde kosten worden betaald. Dit is inclusief het inschrijfgeld en het collegegeld, meestal voor het eerste studiejaar. Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden in Canadese dollars aan het College van uw keuze via bankoverschrijving, postwissel of T/T overschrijving. Na ontvangst van je collegegeld sturen we je de officiële acceptatiebrief en een collegegeldbewijs of collegegeldbewijs die nodig zijn voor het aanvragen van de tijdelijke verblijfsvergunning en studievergunning.

 • Stap 6

Vraag uw tijdelijke verblijfsvergunning en studievergunning aan bij de juiste Canadese ambassade, hoge commissie of consulaat in uw land. De verwerkingstijd kan variëren en u kunt het beste zo snel mogelijk een aanvraag indienen. De belangrijkste vereisten voor het tijdelijke verblijfsvisum en de studievergunning zijn:

 1. Ingevuld formulier: Aanvraag voor een studievergunning
 2. Bewijs van acceptatie (dit is de originele acceptatiebrief die is afgegeven door het college dat je wilt inschrijven)
 3. Identiteitsbewijs (een geldig paspoort en vier extra pasfoto's)
 4. Bewijs van financiële ondersteuning (u moet kunnen aantonen dat u in staat zult zijn om uzelf financieel te onderhouden terwijl u in Canada bent)
 5. Een medische evaluatie zoals vereist door de regelgeving voor bepaalde landen.

Exacte details met betrekking tot tijdelijke: verblijfsvergunningen en studievergunningen kunnen worden verkregen bij de dichtstbijzijnde Canadese diplomatieke missie.

 • Stap 7

Nadat uw aanvraag voor een tijdelijk verblijfsvisum en een studievergunning is goedgekeurd door de Canadese ambassade, bent u klaar om uw verhuizing naar Canada te plannen. De studentenservicecoördinatoren van het College die u hebben geaccepteerd, kunnen u helpen met deze overgang en helpt u graag met alle details van uw verhuizing.

 • Stap 8

Wanneer u Canada binnenkomt, moet u:

 1. Een immigratiebeambte ervan overtuigen dat je Canada aan het einde van je studie verlaat
 2. Zijn geaccepteerd door het college waarvoor je toelating hebt aangevraagd
 3. Bewijs dat je tijdens je verblijf in Canada genoeg geld hebt om het collegegeld, de kosten van levensonderhoud voor jezelf en de meereizende gezinsleden te betalen, en het vervoer heen en terug voor jezelf en de meereizende gezinsleden.
 • Stap 9

Welkom in Canada!! Bienvenue in Canada!! Je moet contact opnemen met het College en je inschrijven voor je semester nadat je in Toronto bent aangekomen.

Beurzen en financiering

Ranglijsten


Lees hier meer!

Locaties

 • Toronto

  Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

  Vragen