Keystone logo
Transcend Peace University

Transcend Peace University

Transcend Peace University

Invoering

De Transcend Peace University , TPU is een volledig online universiteit, momenteel geleid door prof. Dr. Johan Galtung, algemeen erkend als de belangrijkste grondlegger van de academische discipline vredesstudies. Onze interdisciplinaire cursussen zijn bedoeld om kwesties te behandelen die betrekking hebben op vredes- en ontwikkelingsstudies.

Als specialisten in dit domein leggen we de nadruk op oplossingsgerichte benaderingen. Onze faculteitsleden zijn vooraanstaande vredesgeleerden en internationaal erkende bemiddelaars. Het doel van TPU, het onderwijsinstituut van TRANSCEND, is om onze studenten de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor professioneel vredes- en ontwikkelingswerk.

TPU rust studenten uit met analytische en praktische competentie in conflicttransformatie en -oplossing. Onze methodologie put uit meer dan vijftig jaar kennis van vooraanstaande onderzoekers en praktijkmensen van over de hele wereld.

Onze online cursussen van 12 weken en 6 weken (zomersessies) zijn bedoeld voor de overheid en niet-gouvernementele beroepsbeoefenaars - inclusief studenten - die behoefte hebben aan analytische vaardigheden op het gebied van vrede en conflicten op hoog niveau . Het Galtung- Instituut biedt aanvullende tutorials op locatie in Zuid-Duitsland - voor meer informatie kunt u de homepage van het instituut bezoeken: www.galtung-institut.de .

Onlinecursussen van TPU zijn aantrekkelijk voor deelnemers van afgestudeerd of postdoctoraal niveau, of mensen met gelijkwaardige ervaring. Deelname vereist de toewijding om het materiaal gepost door de academische cursusdocenten te lezen en te analyseren, om actief deel te nemen aan groepsdiscussies en opdrachten, en om de lees- en beantwoordingstijden te respecteren. Onze ervaringen uit het verleden hebben bewezen dat deelnemers bereid en bereid moeten zijn om niet minder dan zes tot acht uur per week te besteden om naar tevredenheid van de cursus te kunnen profiteren.

De kosten per cursus bedragen € 800 voor deelnemers uit OESO-landen en € 400 voor deelnemers uit niet-OESO-landen voor de 12-weekse cursussen in het voor- en najaar, en € 400 voor deelnemers uit OESO-landen en € 200 voor deelnemers uit niet-OESO-landen voor de zomercursussen van 6 weken.

Begrijp alsjeblieft dat onze cursussen zijn ontworpen om plaats te bieden aan een beperkt minimum en een gespecificeerd maximum aantal deelnemers. Wanneer de minimumdrempel niet wordt gehaald, behouden we ons het recht voor om de cursus te annuleren en wanneer de maximumdrempel wordt overschreden, worden verdere aanmeldingen aangemoedigd om in te schrijven voor een andere cursus of om in te schrijven voor het volgende semester. Dit zijn maatregelen voor kwaliteitscontrole die dienen om ons onderwijs en uw online leerervaring te verbeteren.

Om je studie te verdiepen, bezoek het Galtung- Instituut dat de on-site drager is van het Transcend Peace University programma, dat on-site tutorials aanbiedt over Conflict Transformatie tijdens de TPU-termen in Grenzach-Wyhlen in Zuid-Duitsland.

Locaties

Locaties
  • Markgrafenstraße,42A, 79639, Grenzach-Wyhlen

Vragen