Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Invoering

TRIDENT University is regionaal geaccrediteerd en omvat drie belangrijke onderscheidende TRIDENT die een dynamische leeraanpak creëren als geen ander. EdActive ™ Learning is uniek omdat de leerresultaten onze studenten voorbereiden op de werkplek door hun vermogen om te denken, te leren en problemen op te lossen te verbeteren. 100% online toegankelijk, gecombineerd zonder dagelijks micromanagement, bevordert een flexibele leeromgeving waarin volwassen lerenden in een beheersbaar tempo kunnen excelleren. Betaalbaarheid is de sleutel tot ons algehele succes voor onze studenten. We houden onze studiekosten zo laag mogelijk, zodat de studenten uitstekend onderwijs krijgen voor een goede prijs.

De missie van TRIDENT is om te voorzien in de verschillende onderwijsbehoeften van een carrièregerichte, cultureel diverse en geografisch verspreide studentengroep om studenten academisch, persoonlijk en professioneel voor te bereiden.

TRIDENT streeft ernaar de universiteit bij uitstek te zijn voor volwassen studenten en wordt erkend als leider op het gebied van academische excellentie, betaalbaarheid en educatieve vooruitgang.

Locaties

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Vragen