MSc in Food Science and Human Nutrition
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Champaign, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
1 - 3 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
USD 712 / per credit *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2024
* Per kredietuur (32 kredieturen vereist voor voltooiing). Totale kosten $ 22.784
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Het Department of Food Science and Human Nutrition van de University of Illinois is er trots op een online niet-thesis Masters of Science-graad aan te bieden. Veel van de studenten in dit programma zijn werkende professionals. De online bezorgoptie maakt het programma toegankelijk voor studenten op verschillende locaties, die mogelijk ook een reisschema voor hun carrière in evenwicht houden.
De off-campus MS-opleiding werd in 1973 opgericht en honderden studenten hebben via het programma hun MS-diploma behaald. Het live online bezorgsysteem, gestart in 2010, handhaaft het hoogwaardige niet-thesis MS-programma waarvoor deze gerespecteerde universiteit bekend staat.
Toelating tot het Online Food Science MS-programma
Studenten die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar de online MS in Food Science-graad, moeten een aanvraag indienen voor toelating tot het Graduate College van de University of Illinois in Urbana-Champaign. Het is mogelijk om een specifieke online cursus te volgen zonder deel te nemen aan de opleiding of vooruitgang te boeken in de richting van een MS-graad.
COVID-19 tijdelijke wijzigingen voor het aanmeldingsproces
Vanwege de impact van COVID-19 op testcentra, zal FSHN tijdelijk afzien van de GRE-vereiste van de afdeling voor alle aanvragers van lente / herfst 2021.
Ook accepteert het Graduate College nu tijdelijk de examenresultaten van Duolingo English Test voor tests die zijn afgelegd tussen 1 februari en 1 augustus 2021. De Duolingo English Test wordt geaccepteerd als een alternatief voor TOEFL en IELTS voor het bewijs van Engelse taalvaardigheid voor betrokken kandidaten.
Voor toelating tot het Graduate College
Een baccalaureaat is vereist. Het is wenselijk, maar niet vereist, dat deze graad verband houdt met fysische, biologische, landbouwkundige of technische wetenschappen.
Vereiste achtergrondcursussen zijn onder meer algemene chemie, organische chemie, microbiologie, fysica en calculus. Als je een tekort hebt op deze studiegebieden, kun je schriftelijke cursussen, andere cursussen op afstand of traditionele klassikale cursussen volgen (aan een community college of een vierjarige instelling) om aan de noodzakelijke voorwaarden te voldoen.
De TOEFL is vereist voor alle studenten die hebben gestudeerd aan een niet-Engelssprekende instelling voorafgaand aan het bijwonen van de Universiteit van Illinois EN die niet 2 van de laatste 5 jaar voltijds hebben gestudeerd aan een Engelssprekende instelling, of een gevorderd diploma (MS-equivalent of beter) van een Engels sprekende instelling.
Informatie over solliciteren
Selecteer 10KS0037MSU [Food Science and Human Nutrition (Online) -MS] wanneer u online solliciteert.
Alle ondersteunende materialen (transcripties van alle bijgewoonde universiteiten, drie referentiebrieven en persoonlijke verklaring) moeten binnen de geposte aanmeldingsdeadline zijn ontvangen om volledig in aanmerking te komen voor acceptatie in die termijn. Ondersteunend materiaal dat na de deadline wordt ingediend, kan ertoe leiden dat de aanvraag wordt uitgesteld tot een toekomstig semester.
Deadlines voor aanmelding: lente - 1 oktober; Herfst - 1 mei
Online cursusaanbod
Online cursussen worden gecoördineerd via het Centre for Innovation in Teaching and Learning (CITL). Bezoek de site voor meer informatie over online cursussen en om u in te schrijven voor lopende cursussen. Je hoeft niet te zijn toegelaten tot het Graduate College om je in te schrijven voor cursussen; Om studiepunten te laten meetellen voor je MS in Food Science-graad, moet je echter zijn toegelaten tot het graduate-programma of een verzoek indienen om de studiepunten over te dragen nadat je bent toegelaten.
Het online MS Food Science-programma biedt elk semester één tot drie cursussen, inclusief het zomersemester. Alle online cursussen zijn LIVE en de student moet beschikbaar zijn tijdens de vermelde lestijd.
Een volledige lijst met cursussen is hieronder beschikbaar. Alle online cursussen zijn LIVE.
FSHN 414 Levensmiddelenchemie
Onderzoekt de chemische aspecten van de belangrijkste voedingscomponenten: water, koolhydraten, eiwitten en lipiden; eigenschappen van pigmenten, zouten en voedseldispersies. Voorwaarde: organische chemie. 3 uur.
FSHN 440 toegepaste statistische methoden
Statistische methoden met betrekking tot relaties tussen populaties en steekproeven; verzameling, organisatie en analyse van gegevens; en technieken voor het testen van hypothesen met een inleiding tot regressie, correlatie en variantieanalyses beperkt tot het volledig gerandomiseerde ontwerp en het gerandomiseerde complete blokontwerp. Voorwaarde: algebra. 4 uur.
FSHN 460 Voedselverwerkingstechniek
Onderzoekt de toepassing van procestechnische principes op de omzetting van landbouwgrondstoffen in afgewerkte voedingsproducten. Onderwerpen zijn onder meer eenheden en afmetingen, materiaalbalansen, energiebalansen, thermodynamica, warmteoverdracht, psychrometrie, koeling en mechanische scheidingen. Voorkennis: natuurkunde en calculus. 3 uur.
FSHN 461 Voedselverwerking I
Principes, unit-operaties en toepassingen van voedselconservering en -verwerking door hoge temperatuur-, koel- en vriesprocessen; omvatten warmteoverdracht, kinetiek, chemische en microbiële veranderingen in voedsel als gevolg van de verwerking; lezing. Voorwaarde: voedselchemie, microbiologie en voedseltechniek. 4 uur.
FSHN 464 Drankwetenschap en -technologie
Onderzoekt het onderzoek, de wetenschap en de technologie van de productie van veilige dranken van hoge kwaliteit door de toepassing van voedselchemie, voedselmicrobiologie en voedselverwerkingsprincipes. twee uur.
FSHN 469 Pakkettechniek
Cross-disciplinaire studie van de materialen, machines, onderzoek, ontwerp, technieken, milieuoverwegingen, ethiek en economie die worden gebruikt in de wereldwijde verpakkingsindustrie met de nadruk op de implementatie van verbeterde technologieën voor de problemen die uniek zijn voor voedselverpakkingen. De nadruk op het brede, systeemgebaseerde karakter van verpakkingen zal gedurende de cursus worden gehandhaafd. Voorwaarde: scheikunde, natuurkunde, calculus. 3 uur.
FSHN 471 Levensmiddelen- en industriële microbiologie
Verband tussen micro-organismen en voedselproductie en -conservering, industriële fermentatie en verwerking en sanitaire voorzieningen. Voorwaarde: organische chemie en experimentele microbiologie. 3 uur.
FSHN 517 Gefermenteerde en gedistilleerde dranken
De productietechnologie, microbiologie en chemie (inclusief de compositiechemie, smaakchemie en chemie van veroudering) van gefermenteerde en gedistilleerde dranken. Voorwaarde: de status van afgestudeerde student, of een cursus voedselmicrobiologie en een cursus voedselchemie of biochemie. twee uur.
FSHN 518 Chemie van lipiden in voedingsmiddelen
Gedetailleerd onderzoek van de chemische en fysische eigenschappen van lipiden in voedingsmiddelen. Voorwaarde: voedselchemie. 3 uur.
FSHN 519 Smaakchemie en analyse
Biedt afgestudeerde studenten de tools en het begrip dat nodig is voor de studie van complexe voedselsmaaksystemen. Studenten leren: 1) moderne analysetechnieken die worden gebruikt bij de chemische evaluatie van voedselsmaaksystemen, 2) aanvaardbare technieken voor de sensorische evaluatie van voedselsmaak, 3) benaderingen voor gecombineerde sensorisch-analytische evaluatie van voedselsmaak, en 4) principes van smaakchemie van voedsel met de nadruk op enkele goed begrepen smaaksystemen. 4 uur.
FSHN 595 Food Science Advanced Topics
Gedetailleerde lezingen en / of laboratoriumstudies van geselecteerde onderwerpen in Food Science. De studie kan gespecialiseerde onderwerpen zijn op elk van de volgende gebieden: (A) Levensmiddelenchemie; (B) Voedselmicrobiologie; (C) Voeding; (D) Voedselverwerking / engineering. 1 tot 4 uur. Onderwerpen die worden aangeboden omvatten (maar zijn niet beperkt tot:
Geavanceerde onderwerpen in sensorische wetenschap
Deze cursus behandelt meer diepgaande en actuele onderwerpen in sensorische wetenschap buiten het bestek van een niet-gegradueerde inleidende sensorische cursus. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn de fysiologische en psychologische basis voor sensorische evaluatie, Thurstonian Modelling in Difference Tests, multivariate statistische methoden voor sensorische studies. Studenten bespreken en bekritiseren huidige onderzoeksdocumenten in de sensorische wetenschap en ontwikkelen een voorstel voor sensorisch evaluatieonderzoek. 3 uur.
Enzymologie van voedsel
Principes van enzymatische reacties, factoren die de enzymactiviteit beïnvloeden en het gebruik van enzymen in analytische en voedselverwerkingstoepassingen. Bespreekt de invloed van parameters zoals de concentratie van substraat en enzym, pH, temperatuur en remmers op enzymatische activiteit. Biedt specificiteit en werkingsmechanisme van enzymen in de context van hun rol in voedingsmiddelen door voorbeelden te beschouwen die zijn geselecteerd uit enzymen die van belang zijn voor de voedingswetenschap. omvatten lezingen en oefeningen die vaak worden gebruikt in fundamenteel en toegepast onderzoek in voedingsenzymologie. Regelmatige besprekingen van recente collegiaal getoetste artikelen over belangrijke klassen van enzymen. Vereiste biochemie. 3 uur.
Voedselveiligheid voor wereldwijde voedselzekerheid
Hoe kan voedselveiligheid de beschikbaarheid van en toegang tot cultureel geschikt voedsel voor alle mensen bevorderen? Studenten zullen die vraag onderzoeken door zich bezig te houden met literatuur over de last van door voedsel overgedragen ziekten, risicobeoordeling en managementtechnologieën, en commodity-specifieke voedselveiligheidsrisico's.
Voeding voor gezondheid en fitness
Studenten zullen macro- en micronutriëntenbehoeften, energiesystemen, voeding en sportsupplementen, gewichtsbeheersing, gezondheidsbevordering en ziektepreventie onderzoeken. De cursus zal de nadruk leggen op voedingsstoffen en voedselcomponenten die beschikbaar of in ontwikkeling zijn en ontworpen zijn om de gezondheids- en sportprestaties te verbeteren, met de nadruk op hoe deze informatie kan worden geïntegreerd in voedingswetenschappelijke industrieën. Produceren & Groente-technologie. Studenten zullen de veiligheid en het gebruik van groente- en fruitgrondstoffen onderzoeken, van oogst tot verwerking tot een uiteindelijk consumeerbaar product.
Waterrelaties in voedingsmiddelen
Geavanceerde studie van het gedrag van water en vaste stoffen in ingrediënten en echte voedselsystemen, specifiek in relatie tot voedselveiligheid en stabiliteit. Belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer eigenschappen van water, wateractiviteit, watermobiliteit en mobiliteit van vaste stoffen (bijvoorbeeld de glasovergang). Praktische technieken om deze parameters te meten, waaronder sorptie-isothermen, nucleaire magnetische resonantiespectroscopie en beeldvorming, en differentiële scanningcalorimetrie, worden in detail besproken. 4 uur.
FSHN 598 Geavanceerde speciale problemen
Begeleid onderzoek naar bijzondere vraagstukken in de voedingswetenschappen. Het project moet vóór het begin van het semester worden goedgekeurd door de onderwerpadviseur.
Programma-eisen
Om de online niet-thesis MS-graad te behalen, moeten studenten 32 uur aan cursussen voltooien en met succes een mondeling examen afleggen. Studenten die tot 12 uur afstudeerkrediet hebben verdiend terwijl ze als niet-afgestudeerde student aan de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign zijn ingeschreven, kunnen een verzoek indienen voor die uren en tot 12 uur afstudeerkrediet bij een andere instelling. Alle studenten moeten een B of hoger behalen om een cursus over te dragen naar een graduaat.
Gemiddeld volgen studenten één cursus per semester, wat zich vertaalt in ongeveer 11 semesters cursussen. Het mondeling examen wordt afgenomen nadat een student alle 32 uur aan cursussen heeft afgerond, en het wordt sterk aanbevolen dat een student zich ongeveer 2-3 maanden voorbereidt voordat hij het mondeling examen aflegt.
Dus voor studenten die één cursus tegelijk volgen, duurt het ongeveer vier jaar om de opleiding te voltooien. Studenten kunnen zich elk semester voor meer dan één klas inschrijven; het is echter de aanbeveling van de afdeling dat een student niet deelneemt aan meer dan twee lessen in een semester.
toelatingen
Galerij
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Voedselveiligheid MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online leren)
- Online
Master of Science in de regelgeving voor voedselveiligheid
- Online USA
Doctor of Philosophy (Ph.D) in Food Science
- London, Verenigd Koninkrijk
- Bologna, Italië