Keystone logo
UCAM

UCAM

UCAM

Invoering

Korte cursussen

Wie zou niet willen toevoegen aan zijn cv met een praktische cursus in een academisch onderwerp dat misschien minder verbonden is met hun reguliere curriculum, maar dichter bij hun hart? Korte cursussen kunnen uw vragen beantwoorden, de behoefte aan iets meer en meer kennis opdoen.

Korte cursussen helpen je te weten wat de echte wereld betekent, open te staan voor verandering en innovatie. Korte cursussen bieden een verscheidenheid aan cursussen, een rijke en innovatieve portfolio van nieuwe programma-indelingen, inclusief online pr, die de echte UCAM ervaring naar onze deelnemers brengen.

Virtuele Campus

De Virtual Campus is de deur naar je studieplek op afstand, waar je alles vindt wat je nodig hebt om je online carrière uit te voeren. Het wordt uw ruimte voor interactie in uw klaslokaal. U krijgt toegang tot deze ruimte via een persoonlijk wachtwoord dat we u geven bij het registreren.

Alle vakken van elke cursus zijn ingedeeld op de campus, allemaal gestructureerd in didactische eenheden. Elke docent zal een gids met opeenvolgende inhoud opstellen waarin u kunt raadplegen:

 • Geschreven materiaal.
 • Audiovisueel materiaal.
 • Kalender voor videoconferenties.
 • Uit te voeren taken.
 • Voer zelfbeoordelingen uit.
 • Participatiemechanismen (forums, chats, etc.)

151356_campus-virtual-new.jpg

Methodologie

De Short Courses-methodologie speelt in op gepersonaliseerde training die is aangepast aan de nieuwe technologische middelen die het huidige tijdperk ons biedt. Om deze reden biedt het u werktchnieken die flexibel leren mogelijk maken, zodat u werk, sport en gezinsleven kunt combineren. Onze professoren, waarmee u uw beroepsprofiel uitbreidt. De universiteit biedt alle studenten toegang tot de digitale bibliotheek en een virtuele API waar ze vanaf elke computer computerprogramma's kunnen gebruiken die aan onze opleiding zijn gekoppeld. De korte cursussen van het onderwijsteam aan de Universidad Catolica San Antonio de Murcia bestaan uit professionals in elk van hun kennisgebieden, naast de goedkeuring van een geweldige achtergrond en ervaring.

UCAM hoofddoel van UCAM is het opleiden van de beste professionals, mensen met een roeping voor dienstverlening die in staat zijn om de samenleving waarin ze leven te verbeteren.

Strategisch gelegen in Murcia, Spanje, met een campus van meer dan 16.000 studenten en ongeveer 1.000 professoren, breiden we wereldwijd uit om een van onze belangrijkste doelstellingen te realiseren: het promoten van hoogwaardig universitair onderwijs, met een representatieve aanwezigheid op alle continenten . UCAM heeft een vriendelijke en internationale omgeving in een prachtig mediterraan kader.

De internationale roeping van Universidad Católica brengt ons ertoe om samen te werken met universiteiten uit alle hoeken van de wereld, op elk onderwijsniveau: onderzoek, studenten en professoren wisselen uit en creëren internationale bachelor- en masterprogramma's in alle specialiteiten.

Bij UCAM ervaar je de dynamiek en het enthousiasme van de universitaire gemeenschap, de beste technische uitrusting, de prachtige omgeving van het Jerónimos-klooster of de sportcultuur met eenentwintig eliteteams die strijden op het hoogste niveau.

Het katholieke en universele ethos van de Campus biedt geweldige kansen om de figuren van Christus te vinden en te begrijpen.

UCAM150750_photo2

Missie

Om studenten de kennis en vaardigheden te bieden die inherent zijn aan hun beroep, om hun vaardigheden en attitudes als individu te verbeteren, om de christelijke aanwezigheid in de universiteit, de samenleving en de cultuur te verzekeren.

Het genereren van kennis door middel van onderzoek, wetenschap, communicatie, technologie, kunst en cultuur, zodat studenten kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de mens, aan de zorg voor hun behoeften, aan de technologische ontwikkeling van de samenleving en bovenal aan kan een conceptie ontwikkelen van de mens en de wereld die openstaat voor transcendentie.

De bijdrage aan de evangelisatie van de katholieke kerk door het bevorderen van de pastorale zorg van de leden van de universitaire gemeenschap, in nauwe samenwerking met de Bijzondere Kerk en de onderwijsautoriteit van de Kerk, met betrekking tot geloof en moraal en in het bijzonder met de bisschop van het bisdom van de regio waarin het actief is.

Visie

UCAM is een katholieke universiteit waar hoger onderwijs wordt aangeboden, onderzoekers worden opgeleid en professionals worden voorbereid door middel van het genereren en overdragen van wetenschap, technologie en cultuur, volgens de rationele waarheid en in het licht van het geloof van de katholieke kerk; ten dienste van de integrale ontwikkeling van het individu, het gezin en de samenleving, volgens de principes van het evangelie en door:

Een divers academisch aanbod, dat zich voortdurend aanpast en in overeenstemming is met de werkelijke behoeften van de samenleving, cultuur en de katholieke kerk.

Lesmethodiek toegepast op kleine groepen; doorlopende beoordeling; ontwikkeling van persoonlijke autonomie en dienstgeest; bevordering van teamwork; stimulering van persoonlijke en collectieve creativiteit, en in constant contact met professionele omgevingen door middel van stages.

Gepersonaliseerd onderwijs met een hoge mate van toewijding van de professoren aan de studenten en met getrainde docenten voor academische, psychologische en persoonlijke begeleiding.

Een universitaire gemeenschap bestaande uit studenten, professoren, administratief personeel en diensten, en bestuursorganen gebaseerd op de principes van samenwerking en wederzijdse ondersteuning ten dienste van kennis.

Internationale, nationale en regionale oriëntatie met bijzondere aandacht voor Spaanstalige landen.

Het systeem van kwaliteitsmanagement dat wordt toegepast op onderwijs, onderzoek en diensten om excellentie te verzekeren in professionele rollen en in menselijke relaties tussen alle leden van de universitaire gemeenschap, door middel van permanente opleidingsprogramma's voor professoren en voor algemeen bedienend personeel.

Doelen

De belangrijkste doelstellingen van de Katholieke Universiteit San Antonio bij de ontwikkeling van haar activiteit zijn:

 • Het onderwijzen van hoger onderwijs als voertuig van wetenschap, technologie, cultuur en geloof van de katholieke kerk, en als een trainingsmethode voor onderzoekers en voorbereiding van professionals die kunnen helpen bij de ontwikkeling van het individu, het gezin en de samenleving.
 • Bijdragen aan de culturele, sociale en economische ontwikkeling van de samenleving en aan het creëren van voorwaarden om de kwaliteit van leven en het milieu te verbeteren, door de vaardigheden van de studenten te ontwikkelen als individuen en leden van een samenleving waarvoor ze dienen.
 • Institutioneel zorgen voor de christelijke aanwezigheid in de academische wereld, op elk historisch moment van de samenleving en cultuur.
 • Het beschermen en promoten van de sociale en individuele waarden volgens de onderwijsautoriteit van de katholieke kerk, in het bijzonder respect voor vrijheid, pluralisme en ideeën, evenals de ontwikkeling van kritisch denken en de constante zoektocht naar waarheid door middel van onderzoek, conservering en communicatie van Wetenschappen en Kunsten.
 • Voortdurende verbetering van kwaliteit in alle aspecten.
 • Het actualiseren van zijn kwalificaties, onderwijs en niet-onderwijzende diensten om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van externe klanten en studenten, waardoor een veelbelovende toekomst wordt verzekerd.
 • Relaties met andere universiteiten en bedrijven bevorderen om studenten professionele kansen, specialisaties en onderzoek te bieden in een wereld zonder grenzen.
 • Bevordering van integraal onderwijs.
 • Gepersonaliseerd onderwijs geven, persoonlijke autonomie, teamwork en de directe relatie tussen professor en student stimuleren.
 • Verhogen van arbeidsgerichtheid.

Los Jeronimos Campus

UCAM150749_photo1

De San Antonio Catholic University is opgevat als een gezellig onderwijsproject dat draait om de actieve aanwezigheid van studenten, professoren en andere leden van de universitaire gemeenschap op de campus.

Op een oppervlakte van ongeveer 25.000 vierkante meter, waarvan 14.500 gebouwd, en het volgende bijgebouw van nog eens 200.000 bestemd voor tuinen, parkeerplaatsen, sportfaciliteiten en universiteitsresidentie; 4 km afstand. Het klooster van Los Jeronimos (18e eeuw) bevindt zich in een onverslaanbare, goed bereikbare omgeving, die rust en stilte combineert. Het klooster, samen met zijn barokke kerk, is uitgeroepen tot Nationaal Historisch-Artistiek Monument en vormt de zogenaamde Campus de Los Jeronimos, het hoofdkwartier van de Katholieke Universiteit San Antonio de Murcia ( UCAM ).

De Campus bestaat uit ruime en lichte klaslokalen, een bibliotheek, een aula, vergader- en werkruimten, computer-, multimedia- en taalruimten, laboratoria en een cafetaria-eetkamer.

Campusfuncties

Virtuele Campus

De Virtual Campus is de deur naar je studieplek op afstand, waar je alles vindt wat je nodig hebt om je online carrière uit te voeren. Het wordt je ruimte voor interactie, in je klaslokaal. Je krijgt toegang tot deze ruimte door middel van een persoonlijk wachtwoord dat we je zullen geven bij je registratie.

Alle onderwerpen van elke cursus zijn geclassificeerd op de Campus, allemaal gestructureerd in didactische eenheden. Elke leraar zal een inhoudsgids opstellen waarin u het volgende kunt raadplegen:

 • Schriftelijke materialen.
 • Audiovisuele materialen.
 • Videoconferentie kalender.
 • Taken uit te voeren.
 • Zelfevaluaties uitvoeren.
 • Participatiemechanismen (forums, chats, enz.)

Campus Los Jerónimos

De San Antonio Catholic University is opgevat als een gezellig educatief project dat draait om de actieve aanwezigheid van studenten, professoren en andere leden van de universitaire gemeenschap in de campusfaciliteiten.

Op een oppervlakte van ongeveer 25.000 vierkante meter, waarvan 14.500 zijn gebouwd, en het volgende bijgebouw van nog eens 200.000 bestemd voor tuinen, parkeren, sportfaciliteiten en universiteitsresidentie; 4 km afstand. Het klooster van Los Jerónimos (18e eeuw) is gelegen in een onverslaanbare, goed verbonden omgeving, die rust en stilte combineert. Het klooster is samen met zijn barokke kerk uitgeroepen tot nationaal historisch-artistiek monument en vormt de zogenaamde Campus de Los Jeronimos, het hoofdkwartier van de katholieke universiteit van San Antonio de Murcia ( UCAM ).

De Campus bestaat uit ruime en lichtgevende klaslokalen, een bibliotheek, een aula, vergader- en werkruimten, computer-, multimedia- en taalruimten, laboratoria en een cafetaria-eetkamer.

  Locaties

  Locaties
  • Avenida de los Jerónimos,135, 30107, Guadalupe, Murcia

  Vragen