Keystone logo
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Invoering

Visie & Missie

Visie De visie van de Universiteit van de Cumberlands is om de premier vrije kunsten universiteit die intellectuele en spirituele groei, leiderschap en service moedigt zijn.

Cumberlands zal profiteren van de geschiedenis, de locatie, en dicht studenten en docenten obligaties naar een voorloper instelling, een kenmerkende soort leercentrum, een onafhankelijke baanbrekende 21e eeuw universiteit die is ongewoon in het teken van de voorbereiding van jongeren voor de toekomst.

Om dit te doen, Cumberlands zal:

Blijft een relatief kleine undergraduate universiteit, met ongeveer 1600 studenten. Blijven groeien de afgestudeerde en volwassen programma's gericht op opkomende professionele mogelijkheden, die elk voorzien van een superieure onderwijs, toegepast leren en ervaringen. Geaard in de vrije kunsten en tegelijkertijd de levering methoden die werken aan de student leerresultaten verbeteren. Creëren en in stand een omgeving voor leren en professionele ontwikkeling.

Missie Universiteit van de Cumberlands heeft in het verleden gediend studenten vooral, maar niet uitsluitend, van de prachtige berggebieden van Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, North Carolina, South Carolina, Ohio en Alabama die traditioneel worden omschreven als de Appalachen. Invloed van de universiteit is te zien in de prestaties van haar afgestudeerden die rollen van leiderschap hebben aangenomen in deze regio en de rest van de natie.

Hoewel gelegen in het resort zoals gebied van de Appalachen, met de nadruk vooral op het bedienen van het prachtige berggebied, de universiteit reikt nu in elke staat en rond de wereld door haar studenten en alumni.

UC blijft veelbelovende studenten van alle achtergronden een brede liberal arts programma verrijkt met christelijke waarden te bieden. De universiteit streeft naar uitmuntendheid in al zijn inspanningen en verwacht van de studenten een soortgelijke toewijding aan dit streven. Haar inzet voor een sterke academische programma is samengevoegd met een engagement om een ​​sterk arbeidsethos. Cumberlands stimuleert studenten om kritisch en creatief te denken, zodat ze zich beter kunnen voorbereiden op het leven van de verantwoordelijke dienst en leiderschap. Deze focus van zijn undergraduate programma is uitgebreid en geëxtrapoleerd naar de graduate programma's. Deze programma's ook kritisch en creatief denken te voeden in de uitoefening van de "life-meer-overvloedige" voor zowel het individu als de samenleving. Bij Cumberlands, graduate studie bereidt professionals om dienaar-leiders in hun disciplines en gemeenschappen, het koppelen van het onderzoek met de praktijk en kennis van ethische besluitvorming.

Commitment Om Liberal Arts In de overtuiging dat vrijheid het gevolg is van respect voor de waarheid en de zorg voor de mensheid, de Universiteit van de Cumberlands, door middel van een traditionele liberal arts programma probeert te bevorderen in haar studenten een verhoogd bewustzijn en gevoeligheid voor de zoektocht naar de waarheid en een verdiept verantwoordelijkheid ten opzichte van mensheid.

De universiteit streeft naar mannen en vrouwen afstuderen met christelijke waarden afgeleid van spirituele en intellectuele ervaring binnen de universitaire gemeenschap als van de traditionele academische disciplines.

Self-Help Through Work-Study Sinds de oprichting in 1888, heeft de self-help-functie een integraal onderdeel van de Universiteit van de Cumberlands geweest.

Cumberlands gelooft dat het voorrecht van een universitaire opleiding moet worden gebaseerd op de motivatie, het vermogen, karakter, en het doel in plaats van op de hoeveelheid geld die een student of zijn ouders zou kunnen hebben. De meest gezonde vorm van financiële bijstand bestaat in het helpen van de student om zichzelf te helpen. Een programma student hulp moet kwaliteiten van zuinigheid en zelfredzaamheid te ontwikkelen, net als het werk-studieplan op Cumberlands.

Een groot deel van de financiële bijstand op Cumberlands wordt gegeven in de vorm van arbeid in loondienst. Het werkprogramma is optioneel en de hoeveelheid werk is afhankelijk van het vermogen en behoefte.

In de afgelopen jaren hebben veel studenten hun college onkosten verdiend. Voortzetting van het dienstverband en de promotie hangt af van de kwaliteit van het werk gedaan. Bij Cumberlands studenten krijgen een formele onderwijs voor minimale kosten en als ze niet het geld, ze betalen voor een groot deel van hun opleiding door het doen van de dagelijkse werkzaamheden in het college cafetaria, in de onderhoudsafdeling, in Appalachian outreach programma-als student assistenten, fotografen, post klerken en part-time secretaresses.

Zelfhulp kansen worden geboden aan meer dan zeshonderd studenten die gemiddeld twaalf uur per week te werken onder leiding en toezicht. Deze studenten worden onderwezen in de waarde van de snelheid, de industrie, betrouwbaarheid, en initiatief.

Groei door Dienst En Werk De Mission Statement van de Universiteit van de Cumberlands stelt duidelijk de positie van de universiteit op de waarde van het werk en dienstbaarheid aan anderen. De service / Werk en Leadership Program is gecentreerd in de overtuiging dat de studenten in de posities moeten worden geplaatst waar ze mogelijkheden voor service en leiderschap kunnen ervaren. Studenten zijn verplicht om betrokken bij een geplande activiteit van de campus of een taakstraf, gelijktijdige leiderschap activiteiten en werkzaamheden voorafgaand aan het afstuderen worden. Elke student moet een aanvaardbaar plan voor te stellen voor ten minste veertig uur van campus / taakstraf of neem deel aan het College Workstudy Program.

Voor alle studenten met leiderschapstraining als een integraal onderdeel van het programma, zal elke student betrokken bij de dienst of het werk activiteit ook worden verplicht om deel te nemen aan verschillende leiderschap seminars. Het doel van deze activiteit is om niet alleen de studenten bewust te maken van hun verantwoordelijkheden aan anderen via de service / werkervaring, maar ook om de studenten met de vaardigheden te organiseren en anderen te leiden in gelijkaardige activiteiten.

Met het oog op het volledige scala van activiteiten waarbij een student betrokken is geweest bij de Universiteit van de Cumberlands te nemen, een "Service Leadership Transcript" zullen worden ontwikkeld voor elke student. Dit transcript zal een vast onderdeel van elke student record zijn en zal op verzoek van de student worden voorgelegd, samen met zijn / haar academische record.

Accreditatie Universiteit van de Cumberlands is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges toe te kennen associëren, baccalaureaat, meesters, onderwijs specialist en doctoraat graden. Initiële accreditatie datum was 1964. Recente herbevestiging datum 2006. Volgende herbevestiging datum Class of 2016. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van de Universiteit van de Cumberlands. Om de huidige status van de Universiteit van de Cumberlands te bekijken, ga naar deze link op de website SACCOC: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 University of the Cumberlands is een prive, geloof gebaseerde instelling die bestuurd door een Raad van Toezicht. Het bestuur wordt gevormd door zeer gewaardeerde personen uit rond de staat van Kentucky en de Verenigde Staten. Universiteit van de Cumberlands voldoet aan alle toepasselijke federale en nationale non-discriminatie statuten en is niet betrokken bij verboden discriminatie op grond van ras, huidskleur, nationaliteit, etnische afkomst, geslacht, leeftijd, handicap of genetische informatie. De universiteit mag discrimineren op grond van religie in elke positie van de werkgelegenheid in om zijn doel te bereiken.

University of Education programma's van de Cumberlands 'worden verder staat geaccrediteerd door middel van Kentucky Educatieve Professional Standards Board (EPSB)

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Opleidingen

Vragen