Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Invoering


109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


The University of Dayton is een katholieke onderzoeksuniversiteit van het hoogste niveau met aanbiedingen van het bachelor- tot het doctoraatsniveau. We zijn een diverse gemeenschap die, in de marianistische traditie, toegewijd is aan het onderwijzen van de hele persoon en om leren en wetenschap te koppelen aan leiderschap en dienstbaarheid.

Onze geest ontsteekt een grenzeloze nieuwsgierigheid die ons drijft om moedig het onbekende onder ogen te zien, op verkenning te gaan en nieuwe ontdekkingen te doen. Hier onderzoeken we de relatie tussen geloof en rede. We integreren kennis over disciplines heen en we leiden op voor dienstbaarheid, gerechtigheid en vrede.

In al onze meer dan 80 niet-gegradueerde en 50 afgestudeerde en doctorale programma's, zijn onze academici een uitdaging. Niet alleen omwille van het, maar omdat er echte uitdagingen in de wereld zijn die moeten worden aangegaan. Op die manier kom je bij het afstuderen niet voor het eerst in de echte wereld. Je maakt er al deel van uit, volledig voorbereid op je carrière - en voor het leven.

In de business van het bouwen aan een betere wereld

We zijn toegewijd aan het bieden van ervaringsgericht bedrijfsonderwijs, waar studenten praktische vaardigheden en kennis opdoen - en deze in gebruik nemen.

Ons innovatieve, praktische curriculum ontwikkelt ethische, zelfverzekerde professionals die voorbereid zijn op aanpassing en verandering.

Wie we zijn Wat we doen Wat ons anders maakt?
 • Een hechte gemeenschap van leerlingen: docenten, medewerkers en studenten
 • Makers, gebruikers en integrators van kennis
 • Dienende leiders voor de gemeenschap, het beroep en de samenleving
 • Integreer zakelijke theorie en praktijk op basis van de katholieke en marianistische traditie
 • Creëer uniek, ervaringsgericht leren binnen en buiten het klaslokaal
 • Ontwikkel afgestudeerden succesvol in hun gemeenschap en beroep
 • Genereer intellectuele bijdragen die de kennisbasis voor academici en professionals vergroten
 • Een gemeenschap gericht op de hele persoon
 • Ervaringsgericht en op waarden gebaseerd leren in de katholieke en marianistische traditie
 • Activiteiten, evenementen en centra die praktische wijsheid creëren en verbeteren
 • Diepe educatieve connecties met studenten, het bedrijfsleven, de gemeenschap en alumni-partners

Top 3 redenen om te kiezen voor zaken bij UD

Praktisch, hands-on leren

We weten dat een praktische opleiding vereist, nou ja, oefening.

Dat is de reden waarom UD-studenten bedrijfskunde voortdurend bezig zijn met de wereld om hen heen, of het nu gaat om studie in het buitenland, sluitstukprojecten, stages en co-ops, service learning of andere ervaringsgerichte leerprogramma's.

Een onderwijs op maat

Je bent uniek. Je opleiding zou dat ook moeten zijn.

Wil je een dubbele major of een minor volgen? In het buitenland studeren of je zakelijke vaardigheden gebruiken voor humanitaire doeleinden? Ervaring opdoen via een stage of coöperatief onderwijs? Bij UD kun je je opleidingsplan aanpassen aan je interesses en je voorbereiden op persoonlijk en professioneel succes. Uw toegewijde succesadviseur zal u helpen bij het ontwikkelen - en voltooien - van uw plan.

Een samenwerkende omgeving

Een focus op de gemeenschap

Bij UD word je aangemoedigd om te streven naar uitmuntendheid, maar niet ten koste van anderen. In plaats van te concurreren met andere studenten, maak je deel uit van een samenwerkende, diverse en inclusieve gemeenschap van studenten. Hier vind je een ondersteunende omgeving waar je vragen kunt stellen, je interesses kunt verkennen en je kunt voorbereiden op een succesvolle toekomst. Als klap op de vuurpijl profiteer je van een kleine klas die wordt gegeven door ervaren, toegewijde docenten - geen onderwijsassistenten of afgestudeerde studenten.

Locaties

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, Verenigde Staten

  Opleidingen

  Vragen