Keystone logo
© Eva Dang
UK Open College

UK Open College

UK Open College

Invoering

Lifestyle leren: flexibel, leuk, betaalbaar

AFSTANDSONDERWIJS en online cursussen van één van de snelst groeiende thuisstudie providers in het Verenigd Koninkrijk. Een portfolio van geaccrediteerde online opleidingen die leiden tot QCF erkende kwalificaties in een verscheidenheid van onderwerpen worden aangeboden aan studenten over de hele wereld. Wat uw locatie, thuis studie heeft geen barrières.

Selecteer een cursus in één van de vele sectoren die door het college en inschrijven op lijn 365 dagen per jaar. Al onze huis learning cursussen worden geleverd met materialen en onbeperkt ondersteuning. In de meeste gevallen zijn er geen lessen of externe onderzoeken bij te wonen zodat studenten het volste vertrouwen en controle over waar en wanneer ze studeren. Het is helemaal aan jou waar je studie uit!

Wat uw doel en persoonlijke ambities UK Open Universiteit zijn in staat om een ​​totaal flexibele manier om te leren studenten op internationale schaal te bieden. Door het invullen van een onliine uiteraard ook de mogelijkheid van het hebben van een erkende kwalificatie op uw CV in een kwestie van maanden wordt werkelijkheid. Geef ons een keer te proberen ..... U zult verrukt u koos voor The UK Open Universiteit.

Locaties

  • UK Online

    UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Vragen