Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Invoering

Studeer online waar en wanneer je wilt met Ulster University.

Ontdek ons aanbod van 100% online programma's voor afstandsonderwijs en til je carrière naar een hoger niveau.

Ulster University heeft een reputatie op het gebied van onderwijs, faciliteiten en uitstekend onderzoek van wereldklasse, evenals het bieden van leermogelijkheden in de echte wereld die studenten in staat stellen vaardigheden te ontwikkelen die waarde toevoegen aan zichzelf, hun gemeenschappen en hun werkplekken. Onze online cursussen voor afstandsonderwijs zullen de nodige vaardigheden ontwikkelen om uw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Ulster University is de maatschappelijke universiteit van Noord-Ierland en we zijn toegewijd aan het leveren van uitstekend onderwijs en onderzoek dat een positieve invloed heeft op de gezondheid van onze samenleving en de welvaart van onze economie.

Oplossingen voor wereldwijde uitdagingen

We willen bijdragen aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van sociale en zakelijke vernieuwing, duurzaamheid, gezonde gemeenschappen en creativiteit en cultuur en om onze studenten uit te rusten met het vermogen om een steeds meer geglobaliseerde samenleving te begrijpen en er betekenisvol aan deel te nemen.

Studeer overal en altijd

Met twintig jaar ervaring in het leveren van uitstekend online onderwijs, biedt Ulster University flexibele cursussen voor afstandsonderwijs waarbij studenten kunnen studeren rond hun verplichtingen en onderwijs van wereldklasse kunnen ervaren, waar ook ter wereld.

Online leren met Ulster

Met een gevestigde reputatie in het leveren van online cursussen, biedt Ulster University al meer dan twee decennia cursussen voor afstandsonderwijs aan.

  • Onze cursussen voor afstandsonderwijs zijn 100% online en worden geleverd door een combinatie van online lezingen, seminars en praktische oefeningen.
  • Onze online cursussen worden geleid door zeer bekwame academische teams bestaande uit erkende academici met gevestigde onderzoeksreferenties en ervaring binnen hun vakgebied.
  • Onze studenten voor afstandsonderwijs hebben toegang tot alle bronnen die ze nodig hebben en hebben toegang tot alle leermaterialen, discussieborden en lezingen via Ulster's 24/7 online leerportaal.
  • Studenten krijgen ook studentondersteuning met betrekking tot loopbanen, onderzoeksmogelijkheden en eventuele zorgen die ze kunnen hebben in alle fasen van het programma, van registratie tot afstuderen.

Bovendien, met flexibiliteit als onze prioriteit, kunnen studenten werk of privéleven combineren met hun studie. Studeer waar je wilt, wanneer je wilt met Ulster University.

toelatingen

Hoe te solliciteren

Stap 1:

Aanmelden voor deze cursus is snel en eenvoudig en kan worden gestart door naar de cursuspagina te gaan.

Stap 2:

U moet een formulier invullen om meer informatie te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om met een inschrijfadviseur te praten of je direct aan te melden.

Stap 3:

U moet dan ons aanvraagformulier invullen.

Stap 4:

Daarna kun je op de betreffende instroomdatum beginnen met je opleiding.

Locaties

  • Belfast

    Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Vragen