Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Invoering

Unicaf is het toonaangevende online platform dat betaalbaar en kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs biedt aan achtergestelde markten, en werkt samen met gerenommeerde universiteiten in het VK, de VS, Europa en Afrika.

Unicaf werkt samen met Britse, Amerikaanse, Europese en Afrikaanse universiteiten om online kwaliteitsgraden voor hoger onderwijs te bieden aan studenten in Afrika en de rest van de wereld. Huidige partners zijn onder meer Liverpool John Moores University (VK). University of Suffolk (VK), University of East London (VK), University of California Riverside Extension (VS) en Unicaf University (Afrika).

Afnemende overheidssteun aan universiteiten, nu de visumregels voor studenten strenger worden, biedt de mogelijkheid om opkomende markten aan te boren via online leveringsmodellen; Dit is een factor waar universiteiten niet omheen kunnen. Unicaf wil via zijn op maat gemaakte partnermodel de katalysator zijn voor online onderwijs in opkomende markten zoals Afrika bezuiden de Sahara.

Opkomende economieën zijn niet opgewassen tegen het groeiende aantal studenten dat in het hoger onderwijs wordt ingeschreven en de hoge kosten voor het bouwen van traditionele instellingen. Online leren is de best mogelijke oplossing om ervoor te zorgen dat de toegang tot hoger onderwijs van hoge kwaliteit niet wordt beperkt door locatie, collegegeld of gebrek aan toegang tot academische middelen.

Met de recente technologische vooruitgang kan online onderwijs net zo effectief zijn als traditioneel klassikaal onderwijs. Unicaf's expertise op het gebied van servicekwaliteit en het bieden van een buitengewone online ervaring voor studenten heeft alle Unicaf- partnerschappen vanaf het begin zeer succesvol gemaakt.

Locaties

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Vragen