Keystone logo
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Invoering

Over ons

Unicaf werkt samen met de Universiteit van Suffolk om verschillende cursussen aan te bieden.

Over de Universiteit van Suffolk

De University of Suffolk is een transformationele universiteit, die het beste van de Britse universitaire tradities absorbeert en op één lijn brengt met een eenentwintigste-eeuws publiek en een moderne wereld van werkgelegenheid en ondernemerschap. We zijn een onderscheidende, bloeiende academische gemeenschap die een duidelijke en directe impact heeft. Ons doel is om levens - van individuen en gemeenschappen - ten goede te veranderen.

Over de samenwerking met Unicaf

Het partnerschap tussen de Universiteit van Suffolk en Unicaf brengt de middelen en capaciteiten van beide organisaties samen om innovatieve leeroplossingen en -programma's aan te bieden die volledig online worden geleverd aan de behoeften van een breed scala aan professionals.

Unicaf is een van de meest genereuze beursprogramma's die er zijn. Het programma ondersteunt studenten die in Afrika wonen en biedt mogelijkheden voor studies naar de online programma's die in samenwerking met de Universiteit van Suffolk worden aangeboden tegen veel lagere kosten.

Het primaire doel van het Unicaf Scholarships-programma is om onderwijs betaalbaar te maken voor studenten die in achtergestelde regio's wonen en hen kansen te bieden om geavanceerde academische studies te volgen en internationaal erkende kwalificaties te behalen.

Programma's die via het partnerschap worden aangeboden, worden geleverd met een internationaal perspectief om ervoor te zorgen dat studenten worden voorbereid op werk op de wereldmarkt en een rendement op hun opleidingsinvestering ontvangen. Unicaf, als de online leveringspartner van de Universiteit van Suffolk, maakt de programma's van de universiteit online beschikbaar door een ultramoderne e-learningomgeving aan te bieden, aangevuld met een sterke nadruk op ondersteuning van studenten op meerdere niveaus.

De partners hebben uitgebreide ervaring in het aanbieden van kwaliteit, innovatief onderwijs en leren en het aanbieden van permanente professionele ontwikkeling.

De University of Suffolk is verantwoordelijk voor de academische kwaliteit van de programma's en reikt de graden uit.

Unicaf is de wereldwijde leveringspartner van de Universiteit van Suffolk, VK, verantwoordelijk voor de werving, toelating, inschrijving en ondersteuning van online studenten voor universitaire onderscheidingen die zijn goedgekeurd voor online levering op afstand. Na succesvolle afronding ontvangen afgestudeerden een prijs van de Universiteit van Suffolk.

Programma's

De Universiteit van Suffolk biedt vele opwindende mogelijkheden voor niet-gegradueerde kandidaten om ONLINE te STUDEREN voor de volgende studieprogramma's:

 • MSc Volksgezondheid
 • Master Bedrijfskunde
 • BA Bedrijfsmanagement
 • BSc informatica
 • LLB-wet

Een integraal onderdeel van de universitaire aanpak is het leerontwerp van e-learningcursussen en de institutionele toewijding om studenten te helpen hogere orde vaardigheden van kritische analyse, reflectie en probleemoplossing te ontwikkelen.

Online ervaring

Online leren heeft een revolutie teweeggebracht in het hoger onderwijs vanwege de vele voordelen die het biedt. Als online student kun je in je eigen tempo en tijd leren, tegen veel lagere kosten.

Maar online studeren voor je diploma kan ook vragen en zorgen oproepen. Het is een nieuwe en onbekende ervaring, dus het is normaal dat je onzeker bent over wat je kunt verwachten en hoe het proces zal verlopen.

Terwijl je studieadviseur je van tevoren door het hele proces begeleidt en er is om je bij elke stap te ondersteunen, van het eerste contact tot het afstuderen, bieden we ook de volgende korte hoogtepunten als introductie tot de online leerervaring.

Hoogtepunten van online leren

Je lessen vinden plaats in een online omgeving. U kunt op elk gewenst moment inloggen wanneer het u uitkomt. Eenmaal online communiceer je met je instructeurs en medestudenten, lees je toegewezen teksten, krijg je toegang tot digitaal materiaal, plaats je opdrachten en geef je commentaar op de opdrachten van andere studenten. Hoewel u minimaal twee afzonderlijke dagen per week moet inloggen, zult u natuurlijk veel baat hebben bij regelmatige en frequentere aanwezigheid.

Uw online cursuservaring vindt plaats in een geavanceerd leerbeheersysteem dat is ontworpen om de optimale leerervaring voor studenten te vergemakkelijken. Naast het educatieve platform dat je gebruikt om te communiceren met docenten en medestudenten, heb je ook toegang tot e-handboeken die je de mogelijkheid bieden om te markeren, annoteren, bladwijzers te maken, te zoeken, te downloaden en zelf te beoordelen.

Elke module is zorgvuldig gepland om aan te sluiten bij de verwachting van de diepte en breedte van de studie die nodig is om een onderscheiding op een bepaald niveau te behalen. In overeenstemming met internationale overeenkomsten wordt elke onderscheiding uitgedrukt in een aantal studiepunten om de prestatie transporteerbaar en transparant te maken voor toekomstige werkgevers en andere instellingen voor hoger onderwijs. Bij het plannen van de leeractiviteiten binnen elk programma wordt verwacht dat de gemiddelde student ongeveer tien uur aan totale studietijd zal besteden aan het behalen van 1 'punt' (deze benadering omvat al het voorbereidende werk, lezen, schrijven, beoordelingstaken, tijd besteed aan communiceren in discussiefora of het bijwonen van virtuele seminars en workshops). Van een kandidaat die bijvoorbeeld deelneemt aan een module van 20 studiepunten die acht weken duurt, kan worden verwacht dat hij wekelijks gemiddeld 25 uur aan studietijd besteedt (200 uur in totaal) om de leerresultaten van de module te behalen en de beoordelingen af te ronden. . Hoewel er geen vaste regel voor is (elke kandidaat heeft bijvoorbeeld een uniek profiel wat betreft de tijd die het kost om leermateriaal te lezen en te begrijpen, of geschreven werk af te ronden), kan de volgende lijst met taken helpen u om de tijdsbesteding te begrijpen die nodig is om uw programma met succes af te ronden:

Binnen een typische module moeten kandidaten elke week:

 • Plan hun studietijd volgens het wekelijkse activiteitenplan dat in de module staat en wordt begeleid door de instructeur
 • Lees casestudy's en achtergrondmateriaal uit e-books en andere bronnen
 • Deelnemen aan discussiefora, bijdragen lezen, bijdragen leveren en reageren op bepaalde vragen
 • Opgezette formatieve taken voorbereiden (bijvoorbeeld een conceptantwoord op een vraag voor feedback indienen)
 • Bereid schriftelijke opdrachten voor en dien deze binnen een deadline in voor formele beoordeling en feedback (meestal is dit geen wekelijkse taak, maar kan vereist zijn, normaal gesproken aan het einde van een module)
 • Denk na over je leerproces en geef feedback over je ervaring met de module aan je instructeurs en peer group

Net als bij een klaslokaal op de campus, omvat de online leerervaring uitgebreide participatie en interactie met docenten en medestudenten. Je gebruikt het online forum ook om te communiceren met adviseurs, onderwijsassistenten en onderwijsspecialisten.

Zodra je je diploma met succes hebt afgerond, kom je in aanmerking om deel te nemen aan een van de twee jaarlijkse diploma-uitreikingen aan de Universiteit van Suffolk.

Modulereeksen beginnen meerdere keren per jaar op basis van de vraag, dus je hebt de mogelijkheid om je gedurende het jaar meer dan eens in te schrijven en aan je opleiding te beginnen, waardoor je de flexibiliteit krijgt die je niet vaak tegenkomt in de meeste face-to-face-programma's.

Je volgt één module tegelijk. Deze geavanceerde leermethode, ontworpen voor volwassenen, stelt je in staat om je volledige focus op één onderwerp te concentreren voordat je naar het volgende gaat, terwijl je ook je diploma in een versneld tijdsbestek kunt behalen.

De graad die je behaalt, heeft dezelfde waarde, acceptatie en geloofwaardigheid als elke gelijkwaardige graad die je in een traditionele campusomgeving hebt behaald.

Locaties

Locaties
 • Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Vragen