Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Invoering

Bij Universidad Ítaca we pioniers in het aanbieden van afstandsonderwijs in heel Mexico. Onze universiteit biedt je de mogelijkheid om je bachelordiploma online of persoonlijk af te ronden, evenals je masterdiploma, om je professionele vaardigheden te benutten en snel te groeien op de werkplek. We weten hoe belangrijk het voor je is om je diploma af te ronden, daarom bieden we je de volgende voordelen tegen betaalbare prijzen:

 • Officiële geldigheid
 • Counseling op virtuele campus
 • RVOE
 • Inschrijvingsbeurzen
 • Gekwalificeerde Leraren
 • Toegankelijk collegegeld inclusief diploma

Wie we zijn

Itaca University is een instelling die in 1991 is opgericht als een pionier in de Human Development Degree.

Altijd met de wens om vandaag de dag meer mensen te verbeteren en te bereiken, heeft Universidad Ítaca meer dan 18 programma's, bachelor- en masteropleidingen in verschillende studiegebieden, zoals techniek, cognitief gedrag, rechten, geesteswetenschappen, exacte wetenschappen, onder andere. in face-to-face en niet-schoolsysteem.

De droom van de partners en oprichters is om studenten de ruimte en een systeem te bieden dat zelfreflectie en bewustzijn mogelijk maakt om een attitudeverandering te bewerkstelligen en wezens te bereiken met een meer lonende houding ten opzichte van het leven. Ze omzetten in multiplicatoren en facilitators van persoonlijke, professionele en economische groei in hun families, gemeenschappen en bedrijven. Kortom, Ithaca is een model dat de trigger wil zijn van menselijk potentieel voor het bereiken van persoonlijk, professioneel en zakelijk succes.

missie

Bied -vanuit een mondiaal perspectief- een andragogische en humanistische academische opleiding, ondersteund door wetenschappelijke en technologische inspanningen.

uitzicht

Een universiteit van uitmuntendheid zijn die de beste docenten en studenten samenbrengt en hen promoot als toekomstige professionals en leiders van het land, die een beter niveau van persoonlijk en werkleven bevorderen.

Waarom Ithaka

 • Het stimuleert de student zodat hij door creativiteit, onderzoek, studiegewoonten en kritisch oordeel vaardigheden, competenties en attitudes ontwikkelt die hem in staat stellen zijn mogelijkheden te ontdekken en te versterken.
 • Het faciliteert het proces van opleiding en ontwikkeling van integere mensen die, vanwege hun uitstekende professionele en culturele voorbereiding op internationaal niveau en vanwege hun oprechte sociale geweten, leiders zijn van positieve actie die de authentieke ontwikkeling van de mens en van samenleving.
 • Het biedt de ruimte en het systeem dat zelfreflectie en bewustzijn mogelijk maakt om een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen, waardoor ze multiplicatoren en facilitators worden van persoonlijke groei in hun families, gemeenschappen en bedrijven.
 • Het bevordert begrip en respect voor alle individuen met hun tradities, overtuigingen en gewoonten.
 • Vorm competente mensen en geen competitieve mensen.

Locaties

Locaties
 • Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Vragen