MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCourses
Keystone logo
Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.
Universidad Rey Juan Carlos Universitaire uitbreidingscursus Allergenen en kruisbesmetting
Universidad Rey Juan Carlos

Universitaire uitbreidingscursus Allergenen en kruisbesmetting

Madrid, Spanje

180 Hours

Spaans

Full time

Aanvraagdeadline

Sep 2025

EUR 1.476

Afstand leren

Fast-track counseling
By contacting the school, you'll get access to free priority counselling for any study and application questions.

Invoering

Met de goedkeuring van Wet 1169/2011, bekend als de Voedselinformatiewet, zijn alle bedrijven die voedsel verzorgen, produceren of verkopen verplicht om hun consumenten te informeren over de allergenen die in al deze producten voorkomen.

De gastronomische professional moet op dit gebied perfect zijn opgeleid, om de totale veiligheid van elke consument met een allergie of intolerantie te garanderen en om de mensen om hem heen te kunnen sensibiliseren voor het cruciale belang van deze kwestie.

Deze graad zal professionals en zakenmensen opleiden in de gastronomie en de voedingsindustrie, en zo helpen de kwaliteit en veiligheid te behouden, niet alleen met betrekking tot de manier waarop producten de consument kunnen beïnvloeden, maar ook met betrekking tot de manier waarop ze anderen kunnen beïnvloeden die zelf , zou geen enkel gevaar met zich meebrengen.

Goals

  • De student verkrijgt een volledige kennis van de ziekten, allergieën en voedselintoleranties die mensen kunnen treffen.
  • U begrijpt de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met de juiste zorg voor iemand die lijdt aan een bepaalde vorm van intolerantie of allergie.
  • De student verwerft de nodige kennis over de toepasselijke wetgeving, actieregels, controleplannen en goede praktijken om dit soort allergieën of intoleranties te vermijden.
  • Ken de soorten allergieën en intoleranties, de voedingsmiddelen die deze veroorzaken, de symptomen en de actieprotocollen.
  • Ken Verordening 1169/2011, Koninklijk Besluit 126/2015 en de lijst van 14 allergenen die in de EU moeten worden aangegeven en die op alle menukaarten moeten worden vermeld.
  • De student leert de ontwikkeling van een allergeencontroleplan via het Hazard Analysis and Critical Control Points System en de Correct Practice Guides van
  • Kruisbesmetting: de student verwerft kennis in het gebruik van de verschillende bereidingstafels in een keuken, correcte droge, gekoelde en diepgevroren opslag; correcte reiniging en scheiding van keukengerei en verschillende technieken om kruisbesmetting tussen voedingsmiddelen te voorkomen.
  • Weet hoe u een specifiek menu kunt bereiden voor klanten met een bepaalde allergie of intolerantie.
  • Weet hoe u klantenserviceprotocollen moet opstellen bij een of andere vorm van allergie of intolerantie.
  • Basiskennis over hoe te handelen bij mogelijke vergiftiging.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op een business school door het GMAT-examen af te leggen. Dit is het meest gebruikte toelatingsexamen dat uw kritisch denk- en redeneervaardigheden meet.

Download de GMAT-miniquiz om een idee te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen