Keystone logo
University of Akron Online

University of Akron Online

University of Akron Online

Invoering

De Universiteit van Akron ontwikkelt al meer dan tien jaar online cursussen op basis van strenge, op onderzoek gebaseerde normen voor kwalitatief online leren.

UAkron Online gebruikt de nationaal erkende rubriek Quality Matters om ervoor te zorgen dat onze studenten online cursussen ervaren die zijn afgestemd op de doelstellingen, de betrokkenheid van studenten bevorderen en de juiste tools gebruiken om een robuuste leeromgeving te creëren. QM-normen zijn grondig geïntegreerd in ons cursusontwikkelingsproces, van onze technische workshops tot onze pedagogische seminars. Binnen de staat Ohio is UA toonaangevend geweest met meer dan 40 online cursussen die nationale erkenning hebben gekregen voor het voldoen aan kwaliteitsnormen. We blijven ons inzetten voor het creëren van uitstekende online cursussen en programma's voor onze studenten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • East Buchtel Avenue,302, 44325, Akron

Vragen