Keystone logo
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Invoering

Bouw de real-world vaardigheden om je carrière te ontwikkelen

De online MSc-cursussen van de University of Bath bieden je een rigoureuze intellectuele uitdaging en praktijkervaring, waardoor je een toegangspoort krijgt tot baanbrekend onderzoek en gewilde carrières. Onze online MSc-cursussen zitten boordevol boeiende, uitdagende inhoud en bieden je de tools die je nodig hebt om je carrière vooruit te helpen. Verkozen tot universiteit van het jaar 2023 en 8e beste algemene universiteit door de Times en de Sunday Times Good University Guide 2023 en gerangschikt als 7e beste universiteit in het VK door de Guardian University Guide 2023.

Onze cursussen zijn gericht op toepassing in de echte wereld, waardoor u uw nieuwe kennis onmiddellijk in uw carrière kunt toepassen, waardoor u de tools krijgt om positieve veranderingen op het werk aan te brengen zodra u begint met studeren. Onze online MSc's richten zich op het gebied van business, economie en geavanceerde digitale vaardigheden, omdat we de veelgevraagde vaardigheden en kennis leveren die essentieel zijn voor hedendaagse werkomgevingen. Door onze nauwe banden met industrieën en potentiële werkgevers - veel van onze docenten hebben uitgebreide ervaring in de branche - zullen we u aan de Universiteit van Bath voorzien van alle tools die u nodig hebt om succes op de werkplek veilig te stellen.

Meer te weten komen

Onze flexibele virtuele leeromgeving biedt je de mogelijkheid om deeltijds online te studeren terwijl je je carrièredoelen blijft bereiken. Onze virtuele leeromgeving is logisch en overzichtelijk en biedt toegang tot al het relevante cursusmateriaal. Naast een veelheid aan bronnen binnen handbereik, kun je vanaf de eerste dag van je studie door de uitgebreide online bibliotheek van de universiteit bladeren. Je maakt ook deel uit van een wereldwijde gemeenschap van deskundige academici en medestudenten. Dit zal je helpen om een internationaal perspectief te krijgen op de door jou gekozen studierichting, waardoor je carrièreperspectieven worden verbreed. Ontworpen voor nieuwsgierige geesten en carrièregedreven professionals, onze online mastercursussen zijn ideaal voor diegenen die hun horizon willen verbreden zonder hun huidige werk of levensstijl te onderbreken.

Toegepaste Economische Wetenschappen (Bankwezen en Financiële Markten) online MSc

Van politieke onzekerheid tot financiën en wervingseisen, economie is een integraal onderdeel van de dagelijkse besluitvorming. De online MSc Applied Economics met Banking and Financial Markets neemt je mee buiten de onderzoekspapers en naar de echte wereld, waardoor je inzichten krijgt die je vanaf de eerste dag in praktijk kunt brengen. De University of Bath is de eerste universiteit in het Verenigd Koninkrijk die een online Master of Science in Applied Economics aanbiedt, en door de nadruk te leggen op praktijk boven theorie, bieden we tijdsdrukte professionals de mogelijkheid om hun carrièremogelijkheden in economie, bankwezen en financiën te bevorderen.

Kunstmatige intelligentie online MSc

Deze online MSc in kunstmatige intelligentie is ideaal als je gemotiveerd bent door de uitdagingen en oneindige mogelijkheden van het bevorderen van AI. Het is ontworpen om professionals uit de informatica – en tal van andere disciplines – de kans te geven zich te specialiseren in AI en te voldoen aan de toenemende vraag naar experts in dit opwindende, toekomstgerichte en snelgroeiende specialisme.

Bedrijfsanalyse online MSc

De Business Analytics online MSc overbrugt de kloof tussen datawetenschap en bedrijfsbeheer en voorziet u van de nodige technische vaardigheden en expertise om uw carrière naar een hoger niveau te tillen. Geleverd door de EQUIS- en AMBA-geaccrediteerde Bath School of Management, verkrijgt u de strategische, probleemoplossende en besluitvormingsvaardigheden die van vitaal belang zijn in de hedendaagse zakenwereld, waardoor uw carrière wordt geopend voor een groot aantal opwindende management- en consultancybedrijven rollen van analisten. U krijgt ook toegang tot geavanceerde software en analytische tools via onze samenwerking met IBM.

Informatica online MSc

Word lid van een van de snelstgroeiende industrieën in het VK, met een online MSc in Computer Science, van de University of Bath. De University of Bath erkent het belang van het ontwikkelen van elite computerwetenschappers, en deze cursus biedt je de kans om je kennis te verbeteren en je carrière een nieuwe wending te geven, of je nu softwareontwikkelaar of technisch analist wilt worden.

Ondernemerschapsmanagement en innovatie online MSc

Combineer je eigen drive en ambitie met de academische excellentie en inzichten van de online MSc Entrepreneurship Management and Innovation van de University of Bath. Deze online postdoctorale cursus wordt gegeven door de EQUIS- en ABMA-geaccrediteerde Bath School of Management en biedt opwindende nieuwe perspectieven op traditionele zakelijke disciplines, waardoor een reis van de levenslange onderneming in gang wordt gezet. Of je nu een familiebedrijf uitbreidt, een nieuwe onderneming opzet of vanuit je bedrijf een positieve impact wilt maken, onze toonaangevende school helpt je daarheen te komen.

Engineering Business Management online MSc

Ontwikkel een diepgaand begrip van concepten op het gebied van engineering en technologisch leiderschap, terwijl u de vaardigheden en het begrip van zaken, operaties en strategie opdoet om ze toe te passen in een technische context. Studies omvatten bedrijfsanalyse, productontwikkeling en supply chain management. De cursus combineert de academische excellentie en industriële netwerken van de faculteit Engineering & Design en de EQUIS- en ABMA-geaccrediteerde School of Management.

Online leren dat actief en betrokken is

Onze flexibele virtuele leeromgeving biedt je de mogelijkheid om deeltijds online te studeren terwijl je je carrièredoelen blijft bereiken. Onze virtuele leeromgeving is logisch en overzichtelijk en biedt toegang tot al het relevante cursusmateriaal. Naast een veelheid aan bronnen binnen handbereik, kun je vanaf de eerste dag van je studie door de uitgebreide online bibliotheek van de universiteit bladeren. Je maakt ook deel uit van een wereldwijde gemeenschap van deskundige academici en medestudenten. Dit zal je helpen een internationaal perspectief te krijgen op het door jou gekozen studiegebied, waardoor je carrièreperspectieven worden verbreed.

Ga verder met de Universiteit van Bath

Locaties

Locaties
  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Vragen