Keystone logo
University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Invoering

Grote geesten uitdagen en hun toekomst vormgeven

Word een leider in uw vakgebied met een postgraduaat van de Universiteit van Birmingham . Een van de beste academische instellingen in het VK , het combineert een lange geschiedenis van strenge academici en de geïnformeerde expertise van onze faculteit met innovatieve onderwijsmethoden.

De flexibele online leercursussen van de Universiteit van Birmingham brengen u in contact met internationale faculteiten en collega's, zodat u cruciale loopbaanvaardigheden en een geïnformeerd mondiaal perspectief opdoet. Als lid van de Russell Group omringt de University of Birmingham studenten ook met het beste wetenschappelijk onderzoek en professionele links in zowel de private als de publieke sector.

Als 'top 100'-instelling ter wereld (QS World University Rankings 2022) en lid van de Russell Group, daagt de University of Birmingham al meer dan een eeuw toonaangevende geesten uit en ontwikkelt ze deze. Die traditie zet zich vandaag voort en omringt studenten met wetenschappelijk toponderzoek en professionele banden in zowel de private als de publieke sector - waar of hoe je ook studeert.

We zijn verheugd om de volgende 100% online postdoctorale opleidingen aan te bieden:

Pak je toekomst vast met online leren dat is ontworpen voor de moderne postdoctorale student.

Meer te weten komen

Ranglijsten

Een 'top 100'-instelling ter wereld (QS World University Rankings 2022)

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • The University of Birmingham, Edgbaston

Vragen