Keystone logo
© Eva Dang
University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

University of Bolton - Online Studies

Invoering

Western International College Online biedt opleidingen op specialistische gebieden zoals Business en Accounting. Studenten met verschillende academische achtergronden en niveaus kunnen zich bij WINC Online aansluiten als een manier om hun kwalificaties voor de Foundation, de undergraduate en de postgraduate te behalen.

WINC Online maakt deel uit van de multinationale Knowledgucate-groep van instellingen, met hoofdkantoor in de VAE.

Knowledgebase bezit en exploiteert een keten van playschools, K-12-scholen, Pre University Colleges, Undergraduate en Postgraduate hogescholen en een universiteit in India. Het bezit en exploiteert ook onderwijsinstellingen in de VAE en het Verenigd Koninkrijk, evenals het aanbieden van programma's in de online ruimte.

WINC Online is de online / afstandsonderwijsvleugel van WINC, VK, exclusief opgezet om studenten een optie te bieden om geaccrediteerde kwalificaties na te streven zonder concessies te doen aan hun werk of gezinsplanning. Programma's aangeboden via WINC Online zijn in samenwerking met geaccrediteerde instellingen of universiteiten en onderwezen en beoordeeld volgens dezelfde normen als die aangeboden in het traditionele model.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Waarom studeren bij Western International College Online?

Voortbouwend op de oprichting van Western International College, RAK, hebben we een BAC's geaccrediteerd college opgericht in Tottenham Hale, Londen, Engeland. WINC London is het centrum van onze activiteiten in het VK en we zijn verheugd om zowel onderwezen als online cursussen aan te bieden in samenwerking zonder Britse partners.

Cursuslevering

In tegenstelling tot de meeste online opleidingen, waarbij de meeste interactie tussen docenten en studenten asynchroon plaatsvindt, maakt het WINC OL-bezorgsysteem regelmatige contactsessies synchroon mogelijk.

Leerfaciliteiten

De meeste cursussen combineren toegewezen lezingen uit leerboeken en ander materiaal, online oefeningen, problemen of activiteiten die door de instructeur zijn samengesteld, interactieve discussies over cases, situaties.

Online beoordeling

Beoordelingen zijn ontworpen om de vaardigheden weer te geven en te ontwikkelen die leiders in hun professionele omgeving gebruiken, zodat u wordt beoordeeld op schriftelijke opdrachten, presentaties, reflecterende portfolio's en persoonlijke ontwikkelingsplannen.

Hoogtepunten van online leren

Je lessen vinden plaats in een online omgeving. U kunt op elk gewenst moment inloggen op het LMS. Eenmaal online communiceer je met je instructeurs en medestudenten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • London

    Western International College, Office 106 Longcroft House 2-8 Victoria Avenue, EC2M 4NS, London

    Vragen