Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Invoering

Het University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) streeft ernaar om zowel leiders als oplossingen te produceren om een duurzame economie te stimuleren. CISL is vastbesloten om leiders in het bedrijfsleven en beleid uit te dagen, te informeren en te ondersteunen om substantiële inspanningen te leveren voor wereldwijde verandering. Met een focus op het ontwikkelen van strategieën die winstgevendheid en duurzaamheid met elkaar verzoenen, hoopt CISL het leiderschapscapaciteit van individuen op te bouwen om de toekomst te creëren die we willen, zonder concessies te doen aan het succes van de organisatie.

Het CISL International Alumni Network bestaat uit ongeveer 16.000 senior leiders en vooraanstaande beoefenaars die het bedrijfsleven, de publieke sector en het maatschappelijk middenveld vertegenwoordigen in verschillende industrieën over de hele wereld. Leden van dit netwerk hebben de kans om ideeën en ervaringen te bespreken, samen te werken en verandering te beïnvloeden.

CISL werkt samen met GetSmarter, aanbieder van digitaal onderwijs, om een interactieve en ondersteunde leerervaring te creëren die u in staat stelt om leiding te geven met impact in een veranderende zakenwereld.

Het University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) werkt samen met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., om een interactieve en ondersteunde leerervaring te bieden, waardoor u kunt leiden met impact in een veranderende zakenwereld.

Locaties

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Vragen