Keystone logo
University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

Invoering

172814_button_read-more-about-uclan-online-on-their-website3.png

Wij zijn van mening dat u de juiste ondersteuning verdient om te profiteren van alle kansen die op uw pad komen. Daarom zetten we ons in om curricula op te stellen die je overal en altijd kunt studeren. Met de flexibiliteit die onze online, deeltijdcursussen bieden, kunt u een uitstekende opleiding volgen zonder te hoeven verhuizen, tijd aan uw carrière te besteden of persoonlijke verplichtingen op te offeren.

Wie we zijn

Gerangschikt in de top vijf van Britse universiteiten met het grootste aantal afgestudeerde startende bedrijven - Higher Education Statistics Agency, 2017-18 Top 6.8% van universiteiten wereldwijd - World University Rankings, 2020-21 Zilver bekroond voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en uitzonderlijke onderwijsfaciliteiten - Teaching Excellence Framework (TEF) Eerste plaats voor geld dat is geïnvesteerd in diensten voor studentenwelzijn - Student Welfare League Table, 2020

Cursussen voor jou gebouwd

U bent gepassioneerd over het promoten van uw opleiding, en we willen dat zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom zijn onze cursussen parttime en online - om je de flexibiliteit te geven om je studies te plannen rond de rest van je verplichtingen.

Krijg op elk moment toegang tot je modules, opdrachten en webinars dankzij Canvas, ons intuïtieve online leerplatform. Het enige dat u nodig heeft, is een computer of tablet en een betrouwbare internetverbinding.

Om meer controle over uw tijd te hebben, zijn alle modules bovendien ontworpen om in wekelijkse porties te worden bestudeerd, met de mogelijkheid om live webinars bij te wonen of ze later terug te bekijken. Met deze aanpak kun je elke week plannen en een studiestijl ontwikkelen die het beste bij je past.

Je eigen virtuele klaslokaal

Beschouw Canvas als uw centrum voor alles wat met uw studie te maken heeft. Naast dat u al uw cursusmateriaal op één plek bewaart, bent u ook in verbinding met een scala aan verschillende diensten, waaronder:

 • Feedback van je docenten over opdrachten
 • Onze studieadviseur en IT-teams
 • De Universiteitsbibliotheek
 • Online forums om deel te nemen aan groepsdiscussies met uw collega's

Ondersteuning helemaal

Naast onze tutor-geleide cursussen, zijn we toegewijd om u een goed afgeronde studentenervaring te bieden.

Je hebt leden van de universiteit beschikbaar om je te begeleiden bij alles, van het indienen van je sollicitatie tot de voorbereiding op je volgende sollicitatiegesprek.

Bovendien, met de mogelijkheid om te profiteren van onze optionele evenementen en talrijke studentendiensten, zal uw tijd op de cursus uw groei als persoon en als professional helpen koesteren.

We hebben onlangs een speciaal tarief geïntroduceerd voor alle aanvragers voor onze startdatum in oktober 2021 - u kunt uw MA/MSc behalen voor £ 8.120, met aanvullende betalingsplannen beschikbaar.

Studentenleven

Ook al studeer je op afstand, je studeert niet alleen. We ondersteunen je tijdens elke fase van je reis.

Wie je zult ontmoeten

 • Cursusadviseurs
 • Student-adviseurs
 • Academisch team
 • Carrière-team
 • Klasgenoten
 • Diploma uitreiking

Extra ondersteuning

 • Live evenementen (fysiek en virtueel)
 • Counseling, geestelijke gezondheid en welzijn
 • Bibliotheek en het Library Training Team


toelatingen

Hoe te solliciteren

 • Neem contact op met onze cursusadviseurs
 • Onderzoek je cursus
 • Bekijk de toelatingseisen
 • Voldoe aan de Engelse taalvereisten
 • Verzamel alle benodigde documenten
 • Schrijf uw persoonlijke verklaring
 • Dien uw aanvraag in

Beurzen en financiering

Leningen

Studenten van verschillende locaties kunnen in aanmerking komen voor een studiefinanciering. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Engeland

Mogelijk komt u in aanmerking voor een Postgraduate Master Lening.

Bezoek de GOV.UK - Master's Loan-website voor meer informatie.

Schotland

Mogelijk komt u in aanmerking voor een deeltijds postdoctorale lening.

Bezoek de website van de Student Awards Agency Scotland voor meer informatie.

Wales

Mogelijk kom je in aanmerking voor een Postgraduate Master Finance.

Bezoek de website van Student Finance Wales voor meer informatie.

Noord-Ierland

Mogelijk komt u in aanmerking voor een Postgraduate Collegegeldlening.

Ga naar Student Finance Northern Ireland voor meer informatie.

Verenigde Staten van Amerika

Mogelijk kunt u online een Sallie Mae particuliere studielening aanvragen. Bezoek de Sallie Mae-website voor meer informatie.

Als u de lening aanvraagt, moet u onze federale schoolcode en ons Office of Postsecondary Education Identification (OPE ID)-nummer vermelden. U moet dan het zelfcertificeringsformulier voor aanvrager van particuliere onderwijsleningen invullen en naar ons e-mailen.

We raden je aan om Sallie Mae's Betalingsbedrag voor studieleningen te gebruiken om je terugbetalingsopties te berekenen.

Houd er rekening mee dat het tot zes weken kan duren voordat Sallie Mae-cheques arriveren. Neem contact op met ons cursusadviseur-team om ervoor te zorgen dat u tijdens het proces geen problemen ondervindt. Helpt u graag verder.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Fylde Road, PR1 2HE, Preston

Vragen