Keystone logo
© Eva Dang
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Invoering

Online studie aan de Universiteit van Exeter

Als lid van de prestigieuze Russell Group van universiteiten zetten we ons in voor het behoud van het allerbeste onderzoek, een uitstekende onderwijs- en leerervaring en ongeëvenaarde banden met het bedrijfsleven en de publieke sector.

Al onze studenten, zowel op de campus als online, profiteren van toegang tot academici die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die gepassioneerd zijn om hun nieuwste onderzoek in de klas te brengen. Ze dagen je uit om nieuwe ideeën te verkennen, vragen te stellen en problemen op te lossen. Door een online Masters aan de Universiteit van Exeter te studeren, ontdek je hoe je je eigen leerproces kunt sturen en een actieve rol kunt spelen in het creëren van kennis, zodat je leert hoe je moet denken en niet alleen wat je moet denken. Je zult samenwerken met academici en andere studenten en inzichten ontwikkelen die een impact hebben op zowel je professionele als persoonlijke leven.

Waarom online studeren?

Online studeren biedt een flexibele benadering van postdoctoraal onderwijs, waardoor je je carrière kunt verbeteren zonder deze te onderbreken. In een wereld waar we alleen maar drukker lijken te worden en loopbaanontwikkeling slechts een van de vele platen is die we draaien, beantwoordt online studie de roep van zakelijke professionals zoals jij die op zoek zijn naar bijscholing zonder een pauze te nemen. Online studeren biedt de ultieme flexibiliteit om niet alleen te dicteren wanneer je studeert, maar ook wat je studeert, wat betekent dat je je programma kunt aanpassen aan je behoeften.

Waarom online bij ons studeren?

Onze online masteropleidingen zijn van gelijke waarde als onze kwalificaties op de campus en zijn net zo academisch uitdagend. Ze bieden flexibiliteit aan studenten met een gevestigde loopbaan en ondernemers die hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren en tegelijkertijd hun bedrijf willen laten groeien.

Leer in je eigen tempo

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om persoonlijke en werkverplichtingen te combineren met online studeren. Daarom zetten we jou aan het stuur; je maakt een schema dat je in staat stelt om te studeren en tegelijkertijd je professionele doelen te blijven bereiken. Voor ultieme flexibiliteit bieden we drie startdata gedurende het hele jaar en de mogelijkheid om pauzes te nemen wanneer je maar wilt, zolang je je studie maar binnen vijf jaar voltooit. We bieden ook de mogelijkheid om PGCert- en PGDip-kwalificaties te volgen, die vervolgens kunnen worden geüpgraded naar een Masters wanneer tijd of financiële verplichtingen dit toelaten.

Verbeter je carrière

Studeren bij ons biedt niet alleen uitstekende kansen voor loopbaanontwikkeling, maar ook de kans om gebruik te maken van een wereldwijd peer- en zakelijk netwerk. Bovendien verbetert en demonstreert leren in een virtuele omgeving essentiële vaardigheden die werkgevers zoeken op de moderne werkplek, zoals communicatie- en tijdmanagementvaardigheden, het vermogen om zichzelf te motiveren en te sturen, en een gemak met opkomende digitale technologieën.

Hoe werkt online lesgeven en leren?

Al uw leermateriaal is online toegankelijk in onze allesomvattende Exeter Learning Environment (ELE), waaronder:

 • Lesmateriaal - zoals geschreven, opgenomen of geanimeerde inhoud
 • Quizzen om uw leren en begrip te controleren
 • Video's, podcasts, artikelen om te lezen
 • Toegang tot elektronische boeken

Je leerproces wordt opgedeeld in een wekelijks schema, zodat je kunt zien welk werk je wekelijks moet doen. We hebben tijd ingebouwd voor het voorbereiden en indienen van eventuele beoordelingen die u heeft en vervolgens tijd voor u om feedback te krijgen voordat u besluit om u aan te melden en te betalen voor uw volgende module.

Campusfuncties

Diensten voor online studenten

Bij de Universiteit van Exeter doen we er alles aan om uw online onderwijservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u uw volledige potentieel kunt bereiken. We waarderen en begrijpen ten volle dat uw toewijding aan onderwijs naast werk, thuis en andere prioriteiten ligt. Daarom hebben we bij de Universiteit van Exeter een aantal ondersteunende diensten om u door deze spannende reis te helpen.

Hoe gaan we je ondersteunen?

Academische ondersteuning

Je krijgt regelmatig ondersteuning van je academische bijlesdocent in de vorm van geplande online vergaderingen en ad-hocondersteuning die je nodig hebt, waaronder de overstap naar de universiteit, het voorbereiden van beoordelingen, het reageren op feedback of andere zaken die van invloed kunnen zijn op je studie. Je modulebegeleider zal je helpen met eventuele vragen of verduidelijkingen die je hebt over de module die ze je hebben geleerd, met het uitdrukkelijke doel om je academische potentieel te helpen verwezenlijken.

Onderwijsondersteunende diensten

Onze onderwijsondersteunende adviseurs zijn hier om al die vragen te beantwoorden die niet direct verband houden met uw onderwijsaanbod. Onze medewerkers zijn bekwaam in het tijdig beantwoorden van uw vragen over onderwerpen variërend van beoordelingsdeadlines, het verkrijgen van uitstel of het indienen van beoordelingen. Als ze je vraag niet kunnen beantwoorden, kunnen ze je doorverwijzen naar iemand die dat wel kan!

Digitale bibliotheek

Alle bibliotheekbronnen die je nodig hebt om te slagen in je opleiding zijn toegankelijk via onze volledig digitale bibliotheek, die op elk moment beschikbaar is vanaf elke locatie. We zijn er trots op een zeer persoonlijke bibliotheekondersteuningsservice te kunnen bieden, waartoe onze online studenten toegang hebben via verschillende kanalen, waaronder 24/7 webchat, e-mail en 1:1-ondersteuning van bibliothecarissen via Microsoft Teams. Als de digitale bibliotheek nieuw voor u is, hebben we een verzameling onlinegidsen die u zullen ondersteunen om deze bron optimaal te gebruiken voor uw leren en onderzoek.

Studievaardigheden

Het kan een tijdje geleden zijn sinds je laatste academische stuk, of dit kan een geheel nieuwe vaardigheid voor je zijn. Geen paniek! Je kunt een online workshop volgen, een virtueel schrijfcafé binnenlopen of een online afspraak maken met een Study Zone Advisor, die advies en ondersteuning kan bieden op een aantal studiegerelateerde gebieden, waaronder:

 • Strategieën voor lezen en aantekeningen maken
 • Studie en time-management
 • Kritische analyse
 • Presentatie vaardigheden
 • Academisch schrijven
 • Feedback begrijpen
 • Revisie- en examenstrategieën

Onze online bronnen over deze gebieden en meer zullen ook beschikbaar zijn wanneer u uw leertraject bij ons begint.

Naast deze diensten heeft de University of Exeter samengewerkt met het Studiosity-team om studenten 24/7, 365 dagen per jaar online studieondersteuning te bieden. Dit is toegankelijk via ELE en stelt u in staat om werksegmenten of concepten van opdrachten tot 5.500 woorden te uploaden voor snelle maar nuttige feedback over spelling, grammatica, structuur, taalkeuze en verwijzingen. Studenten kunnen 10 inzendingen per jaar indienen, die elk jaar in september worden verlengd.

Welzijnsdiensten

Bij de Universiteit van Exeter zijn we gepassioneerd over het ondersteunen van onze studenten om een goede fysieke en mentale gezondheid te hebben, zodat ze de best mogelijke academische en studentenervaring kunnen hebben. Onze ondersteuning voor welzijnsservices bestaat uit drie hoofdfuncties Pathways :

 • Psychologische therapieën Pathway
 • Mentale gezondheid Pathway
 • Toegankelijkheid Pathway

We zetten ons in om een leeromgeving te bieden die al onze studenten de ondersteuning geeft die ze nodig hebben om te gedijen. We ondersteunen studenten met langdurige beperkingen, waaronder chronische medische aandoeningen, lichamelijke en zintuiglijke beperkingen, leerverschillen en mensen met een Autistisch Spectrum Voorwaarde (ASC).

Welzijn

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om onderwijs te combineren met andere verplichtingen, zoals thuis en werk. Als je mentale of fysieke gezondheid je studievermogen beïnvloedt, of als je studie gezondheidsproblemen veroorzaakt, staan onze ervaren Onderwijswelzijnsadviseurs voor je klaar om op een vertrouwelijke en niet-oordelende manier met je te praten en je te ondersteunen.

inzetbaarheid

Je opleidingsreis is waarschijnlijk gedreven door je passie om je carrière in een bepaalde richting te sturen of vooruit te helpen, of door je liefde voor leren. Hoe dan ook, we zijn er om u te ondersteunen bij het vinden van het pad dat voortbouwt op uw kwalificaties en professionele ervaring. Naast het ontwikkelen van inzetbaarheidsvaardigheden tijdens je cursus, heb je toegang tot een reeks bronnen die worden ondersteund door volledig gekwalificeerde loopbaan- en inzetbaarheidsadviseurs die toegang bieden tot:

 • Effectieve cv's, sollicitatiebrieven en sollicitatieformulieren maken
 • Vacatures, carrièrebeurzen, werkgevers- en alumnipresentaties
 • Afspraken voor loopbaanbegeleiding en vaardigheidsworkshops die helpen bij loopbaanplanning, zoeken naar een baan en voorbereiding op werkselectieprocessen

IT ondersteuning

Wanneer je online bij ons studeert, heb je toegang tot dezelfde IT-ondersteuning als onze studenten op de campus. Dit bevat:

 • een e-mailadres van de Universiteit van Exeter
 • OneDrive-cloudopslag
 • deskundige IT-servicedesk voor toegangsondersteuning en wachtwoordherstel

Nadat je hebt betaald voor en je hebt ingeschreven voor een cursus, maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor je persoonlijke IT-account. Je gebruikt dit om toegang te krijgen tot je cursus via ELE, evenals je universitaire e-mailaccount, waar al je cursusgerelateerde e-mails naartoe worden gestuurd.

  toelatingen

  Locaties

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Vragen