Keystone logo
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Invoering

De University of Fairfax Onderscheiding

De University of Fairfax is een geaccrediteerde, online graduate instelling die is opgericht om het groeiende tekort aan gekwalificeerde cybersecurity professionals in de publieke en private sector aan te pakken.

Grote werkgevers (waaronder Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC en Veterans Affairs) huren en promoten onze studenten en alumni. Werkgevers erkennen dat University of Fairfax onmiddellijk kunnen toepassen wat ze leren en bijdragen op het werk, omdat: (1) onze op vakmensen gerichte cyberbeveiligingsgraden worden gegeven door deskundige cybersecuritybeoefenaars, en (2) alle cursussen zijn gericht op cyberbeveiliging en vereisen de voltooiing van "real world" cyberbeveiligingsprojecten.

Wie zijn onze studenten?

De typische student van de University of Fairfax is cybersecurity of IT-professional die wil overstappen op cybersecurity of die wil doorstoten naar cybersecurity door het behalen van leiderschap of expertstatus. De gemiddelde leeftijd van een student van de University of Fairfax is 46.

Waarom wij?

Onze studenten melden dat de universiteit uniek en ongeëvenaard is. Concreet hebben ze de University of Fairfax vanwege het volgende:

 • 100% cyberbeveiligingsfocus
 • Expert cybersecurity practitioner faculteit
 • Rigoureuze, projectgerichte, praktijkgerichte curricula
 • Toegankelijke online cursuslevering
 • Successen van studenten en alumni
 • Studententevredenheid en alumni

Accreditatie en goedkeuringen

De University of Fairfax is geaccrediteerd door de Remote Education Accrediting Commission (DEAC), door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs gerangschikt als een landelijk erkend accreditatieagentschap en is een postseconcurrentlid van de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Aanvullende accreditaties, goedkeuringen en certificeringen omvatten:

 • Accrediterende Commissie van DEAC

De University of Fairfax is geaccrediteerd door de commissie voor accreditering van afstandsonderwijs (DEAC). De Accrediterende Commissie van DEAC wordt door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs vermeld als een landelijk erkend accreditatieagentschap en is een erkend lid van de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Adres en telefoon voor DEAC:
1101 17th Street NW, Suite 808, Washington, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Daarnaast houdt de University of Fairfax machtigingen in verschillende staten en als een goedgekeurde SARA (State Authorisation Reciprocity Agreement) instelling kan ze studenten uit alle Amerikaanse staten inschrijven, behalve Californië en Massachusetts, evenals internationale studenten.

 • Virginia

De University of Fairfax is gecertificeerd door de Staatsraad voor hoger onderwijs voor Virginia in overeenstemming met de bepalingen van titel 23, hoofdstuk 21.1 van de Code of Virginia. De University of Fairfax heeft het "certificaat om een ​​instituut voor post-secundair onderwijs te exploiteren" verleend aan de University of Fairfax om graden, cursussen voor studiepunten of studieprogramma's aan te bieden die leiden tot een diploma of certificaat in het Gemenebest van Virginia. »Http://www.schev.edu

 • Veteranen voordelen

Veteranen en in aanmerking komende personen die in aanmerking komen voor educatieve voordelen onder de Post 911 / GI Bill en andere GI Bill Chapters kunnen in aanmerking komen voor educatieve voordelen terwijl ze deelnemen aan educatieve programma's aangeboden door de University of Fairfax . UoF is een trotse deelnemer aan het Yellow Ribbon-programma. »Http://www.va.gov

eLearning aan de University of Fairfax

Beveilig uw toekomst en bevorder uw cybersecurity-carrière terwijl u uitsluitend online leert aan de University of Fairfax . eLearning is handig voor cybersecurity-professionals die mobiel en responsief moeten zijn op een veeleisend en snel terrein.

Toegankelijkheid Voordelen

Al onze geaccrediteerde, op vakmensen gerichte cyberbeveiligingsgraden worden geleverd via een toegankelijk, interactief, online platform dat u voorziet van:

 • Gemak van 24/7 toegang tot uw cursussen vanaf elke locatie
 • Flexibiliteit om uw werk, familie en educatieve verplichtingen beter te combineren
 • Kans voor individuele ondersteuning
 • Vermogen om samen te werken en in contact te komen met docenten van faculteiten en medestudenten

Educatieve voordelen

Ons vakdocent en praktijkgericht curriculum helpt je om direct wat je leert toe te passen. Via rigoureuze, aantrekkelijke online cyberbeveiligingscursussen kunt u:

 • Leer de huidige beste werkwijzen van de leidende deskundige vakdeskundigen
 • Deel uw ideeën en werk samen met medestudenten en docenten
 • Verbeter uw kritische denk- en probleemoplossende vaardigheden
 • Verbeter uw communicatievaardigheden
 • Voltooi real-world projecten, die van toepassing zijn op uw werkplek

Carrière voordelen

Via de interactieve, interactieve eLearning-programma's bouw je je professionele netwerk op terwijl je je opleiding voltooit. De faculteitsmedewerker die lesgeeft in uw cursussen, evenals de cyberbeveiligingscollega's waarmee u online samenwerkt, worden tijdens uw loopbaan een integraal onderdeel van uw professionele netwerk als u:

 • Vergroot uw zichtbaarheid met collega's in het veld
 • Pas wat je leert tijdens je werk toe en wordt erkend voor je bijdragen
 • Netwerk met docenten en medestudenten
 • Vind belonende professionele kansen

Een unieke online leermethode voor scholen

We gebruiken een unieke benadering van online leren - een die twee soorten online-bezorgmethoden combineert om de meest effectieve online leerervaring voor volwassen studenten te bieden. Om het leren te verbeteren, omvatten onze online programma's kansen voor zowel realtime (synchrone) als asynchrone interactie.

Discussies met discussies

Asynchrone interactie vindt plaats door deel te nemen aan discussies onder leiding van een instructeur. Studenten doen mee op de momenten die het beste bij hun schema passen.

Online chatrooms

Je instructeur houdt 'kantooruren' op een voorgeschreven tijdstip elke week in de avond. Deze sessies zijn niet verplicht maar zijn beschikbaar om u te helpen ondersteunen. Elke chat wordt automatisch gearchiveerd en kan na de hoge snelheid worden bekeken.

SyncSessions ™

Deze sessies worden om de week gepland en bieden een forum voor samenwerkend leren door realtime interactie tussen docenten en studenten mogelijk te maken. Ze worden vastgelegd en gearchiveerd voor gebruik door studenten.

Technologievereisten

Studenten moeten persoonlijke toegang hebben tot een Windows-computer met minimaal 512 MB RAM, snelle internetconnectiviteit en de juiste kantoorsuite van software ter ondersteuning van tekstverwerking, presentatieontwikkeling en spreadsheetmogelijkheden. Daarnaast zijn een webcam en microfoon / headset vereist.

Ondersteuning voor online leren

De online cyberbeveiligingsgraad, certificaat- en certificeringsprogramma's van de University of Fairfax bieden u de hulpmiddelen en ondersteuning die u nodig hebt om te slagen terwijl u online leert. Dit online educatieve platform is zowel gebruiksvriendelijk als gemakkelijk te navigeren. Om ervoor te zorgen dat studenten een productieve en nuttige educatieve ervaring hebben, nemen alle nieuwe studenten deel aan de oriëntatie op het gebruik van het online platform.

Bovendien verbeteren veel ondersteunende diensten uw online leerervaring, waaronder:

 • Mobiele toegang tot cursussen via smartphone-technologie, zoals Android, iPhone
 • Twitter feeds voor tijdige kennisgeving van belangrijke deadlines en aankondigingen
 • Helpdesk voor technische assistentie 24/7 beschikbaar
 • Beschikbare hulpmiddelen voor elektronische bibliotheken om secundair onderzoek 24/7 uit te voeren
 • Online bibliothecaris
 • Bibliotheekhandleidingen / Webinars over secundair onderzoek

Locaties

 • Roanoke

  Roanoke, Verenigde Staten

Vragen