Keystone logo
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Invoering

Over ons

Welkom bij de University of Florida Health, het meest uitgebreide academische gezondheidscentrum van het zuidoosten en onderdeel van een van de top 10 openbare onderzoeksuniversiteiten van het land.

UF Health vertegenwoordigt de toewijding van meer dan 26.500 werknemers om hoger en verder te reiken, zowel door wetenschappelijke ontdekkingen om te zetten in vorderingen op het gebied van patiëntenzorg als door deze te implementeren om mensen te helpen hun best mogelijke leven te leiden.

Over UF Health

We zijn uniek vanwege onze diverse constellatie van gezondheidscolleges, centra en instituten en onze ziekenhuizen, facultaire praktijken en patiëntenzorgprogramma's.

Academische gezondheidscentra doen ontdekkingen die leiden tot doorbraken in de patiëntenzorg. Onze patiënten vormen de kern van alles wat we doen, terwijl we streven naar de best mogelijke klinische resultaten, kwaliteit en veiligheid in nationale academische gezondheidscentra. We bieden compassievolle zorg met een focus op resultaten van wereldklasse voor iedereen, ongeacht hoe eenvoudig of complex hun ziekte ook is, en we bieden hoop - en resultaten - voor degenen aan wie elders is verteld dat ze geen opties meer hebben.

Onze missie is om de gezondheid te bevorderen door middel van uitstekende en hoogwaardige patiëntenzorg; innovatief en rigoureus onderwijs in de gezondheidsberoepen en biomedische wetenschappen; en onderzoek met grote impact over het hele spectrum van fundamenteel, translationeel en klinisch onderzoek.

Wie we zijn

UF Health omvat de hogescholen tandheelkunde, geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, volksgezondheid en gezondheidsberoepen en diergeneeskunde; de UF Health Shands-familie van ziekenhuizen; UF Health Jacksonville medisch centrum; UF Health North; en een academische campus in Jacksonville waar het UF College of Medicine - Jacksonville is gevestigd en opleidingen omvat die worden aangeboden door de hogescholen voor verpleegkunde en farmacie. Het omvat ook eerstelijnszorg en gespecialiseerde praktijken in Noord-Centraal en Noordoost-Florida, evenals in Zuidoost-Georgië.

UF en UF Health trekken geschoolde gezondheidswerkers en personeel uit het hele land aan. De dynamische universitaire omgeving stimuleert de groei en ontwikkeling van het bedrijfsleven, carrière en gemeenschap. Het UF Health-netwerk van ziekenhuizen en artsenpraktijken beheert meer dan 3 miljoen klinische en poliklinische bezoeken per jaar en bedient patiënten uit alle 67 provincies van Florida, uit het hele land en uit meer dan 30 landen.

UF Health Shands, het particuliere ziekenhuissysteem zonder winstoogmerk van UF Health in Gainesville, omvat zeven ziekenhuizen:

 • UF Health Shands Hospital
 • UF Health Shands Cancer Hospital
 • UF Health Shands kinderziekenhuis
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • UF Health Shands Psychiatric Hospital

Missie, visie en waarden

Onze missie

 • Patiëntenzorg
 • Onderzoek
 • Onderwijs
 • Gemeenschapsdienst

Onze visie

Samen streven we ernaar om een niet te stoppen momentum te creëren in de richting van het doel om de gezondheid van individuen en de gemeenschap te verbeteren door middel van ontdekking, klinische en translationele wetenschap en technologie, uitzonderlijk onderwijs en patiëntgerichte, innovatieve, hoogwaardige gezondheidszorg.

Dit is onze visie terwijl we The Power of Together benutten.

Onze waarden

UF Health Values Flywheel Bij UF Health zijn onze institutionele kernwaarden gecentreerd rond onze toewijding aan onze patiënten en onze rol in het dienen van onze gemeenschappen:

 • Verantwoording
 • verscheidenheid
 • Uitmuntendheid
 • Innovatie
 • Integriteit
 • samenspel
 • Vertrouwen

Onze vastberadenheid drijft ons. We zijn probleemoplossers en werken samen om de geneeskunde vooruit te helpen. Onze onderzoekers dragen bij aan onmiddellijke of toekomstige doorbraken die zich vertalen in praktijken die mensen helpen om weer een leven vol kwaliteit te leiden. We streven ernaar om de impact van staats- en federale financiering voor UF-programma's die biomedische, klinische en populatiewetenschap bevorderen te maximaliseren; samenwerken aan interdisciplinaire mogelijkheden met partners in UF; wetenschappelijke ontdekkingen en technologie commercieel gebruiken om de gezondheid van patiënten te verbeteren.

University of Florida Health Physicians, de grote multispecialistische faculteitspraktijk van het UF College of Medicine, biedt toegang tot meer dan 1.000 zorgverleners in meer dan 100 gespecialiseerde gebieden. We leiden afgestudeerden op die uitblinken en leiding geven in klinische zorg, wetenschap, onderwijs en gemeenschapsgezondheid. We willen een nationaal model zijn voor professioneel medisch onderwijs en de voorrang van het hoger onderwijs versterken.

Alles wat we doen, draait om het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten, hun families en onze gemeenschappen.

samenspel

Gastvrijheid en service beginnen bij de manier waarop we elkaar steunen en behandelen. Onze relaties met onze teamgenoten en medewerkers op andere afdelingen zetten de toon voor hoe we ons gedragen tegenover onze patiënten en bezoekers. We zullen geen uitstekende patiëntenzorg kunnen bieden als we elkaar niet ondersteunen als collega's van UF Health. De gezondheidszorg kan een omgeving met veel stress zijn. Samenwerken met onze collega's in een ondersteunende teamomgeving is van cruciaal belang voor ons vermogen om veilige, kwaliteitsvolle zorg en attente service te bieden. Elke dag dragen onze individuele acties bij aan het moreel, de prestaties en de prestaties van ons team.

Communicatie

Communicatie is de manier waarop we informatie uitwisselen en een persoonlijke band aangaan die leidt tot excellente patiëntenzorg en een positieve beleving voor iedereen bij UF Health. Door communicatie kunnen we de beste probleemoplossers zijn en samenwerken om de geneeskunde vooruit te helpen.

Professionaliteit en verantwoordelijkheid

Als vertegenwoordigers van UF Health zijn wij ambassadeurs van een organisatie die staat voor het beste dat medicijnen te bieden hebben. Wij bedienen patiënten die naar UF Health komen vanuit het zuidoosten, het land en vele landen. Hun volledige ervaring - de service en gastvrijheid die we bieden - moet passen bij de hoge kwaliteit van de medische zorg die ze ontvangen.

Onze patiënten komen naar ons omdat ze erop vertrouwen dat onze artsen, verpleegkundigen en klinische teams de beste, attente en medelevende zorg bieden die er is.

Door onze vaardigheden, kennis, goede beslissingen en beleefd gedrag vertegenwoordigt ieder van ons onze organisatie van wereldklasse. De perceptie van onze klanten van ons vormt hun ervaring.

Locaties

Locaties
 • University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Vragen