Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Invoering

Aan de Universiteit van Glasgow dromen we van een betere wereld en worden we geïnspireerd om anderen te helpen deze te veranderen. Gerangschikt als 11e beste Britse universiteit door The Guardian University Guide 2023 en 76e in de wereld door QS World Rankings 2024.

Onze online postdoctorale programma's stellen u in staat uw ambities te verwezenlijken en lid te worden van onze wereldveranderende gemeenschap. Sluit je aan bij een instelling waar ambitieuze mensen gedreven worden om te slagen. Bestudeer een van onze online programma's en bereid u voor om uw stempel te drukken.

Online studeren betekent dat je je huidige carrière niet hoeft op te offeren om een nieuwe carrière na te streven. U heeft overal en altijd toegang tot onze interactieve bronnen; dit omvat video's, interactieve quizzen en discussies – hulpmiddelen die bedoeld zijn om u te helpen leren en uw carrièredoelen te bereiken. Aan de Universiteit van Glasgow kunt u uw ambities verwezenlijken zonder uw huidige verplichtingen in gevaar te brengen.

Meer te weten komen


Online MSc-onderwijs

Onze Online Education MSc is perfect voor docenten, pre-PhD- of -EdD-studenten en onderwijsprofessionals die hun carrière willen voortzetten rond hun bestaande verplichtingen. Onze focus op onderzoek en onderwijs op hoog niveau door deskundige docenten zorgt ervoor dat u het best geplaatst bent om uzelf onder te dompelen in het onderwijsveld, met specialismen volwassenenonderwijs, beoordeling en pedagogie, en inclusief onderwijs.

Online MSc-marketing

Voor toekomstige marketeers die hun marketingvaardigheden in het bedrijfsleven toekomstbestendig willen maken, hangt het succes af van het vermogen om de nieuwste datagebaseerde, servicegerichte en digitale technieken te benutten. De online MSc Marketing van de Universiteit van Glasgow, aangeboden door onze drievoudig geaccrediteerde Adam Smith Business School, biedt u de mogelijkheid om de nieuwste technologieën toe te passen op de basisprincipes van marketing. Het verkent de nieuwste onderwerpen, van analytics tot user experience (UX) marketing, merkontwikkeling, marketingmanagement en consumentengedrag.

Bij Glasgow ondersteunen we je om je ambities te verwezenlijken, online bij ons te studeren en vandaag de wereld te veranderen.


Sluit u bij ons aan en druk uw stempel

Getuigenissen van studenten

Ranglijsten

  • Gerangschikt als 1e in het Verenigd Koninkrijk voor onderwijs door The Times en The Sunday Times Good University Guide 2024
  • Gerangschikt als 8e in het Verenigd Koninkrijk voor onderwijs door The Complete University Guide 2024
  • Top 50 onderwijsscholen ter wereld volgens QS — 2023, 2022, 2021, 2020, 2019

Locaties

  • Glasgow

    Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Vragen