Keystone logo
University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Invoering

Aan de Universiteit van Glasgow dromen we van een betere wereld en worden we geïnspireerd om anderen te helpen deze te veranderen. Gerangschikt als 11e beste Britse universiteit door The Guardian University Guide 2023.

Onze online postdoctorale programma's stellen u in staat uw ambities waar te maken en u aan te sluiten bij onze wereldveranderende gemeenschap. Sluit je aan bij een instelling waar ambitieuze mensen gedreven zijn om te slagen. Bestudeer een van onze online programma's en bereid je voor om je stempel te drukken.

Online studeren betekent dat je je huidige carrière niet hoeft op te offeren om een nieuwe na te jagen. U zou overal en altijd toegang hebben tot onze interactieve bronnen; dit omvat video's, interactieve quizzen en discussies - bronnen die zijn bedoeld om u te helpen bij het leren en bereiken van uw carrièredoelen. Aan de Universiteit van Glasgow kunt u uw ambities waarmaken zonder uw huidige verplichtingen in gevaar te brengen.

Meer te weten komen


Online MSc-onderwijs

Onze Online Education MSc is perfect voor docenten, pre-PhD- of -EdD-studenten en onderwijsprofessionals die hun carrière willen voortzetten rond hun bestaande verplichtingen. Onze focus op onderzoek en onderwijs op hoog niveau van deskundige docenten zorgt ervoor dat je het best geplaatst bent om jezelf onder te dompelen op het gebied van onderwijs, met specialismen volwasseneneducatie, beoordeling en pedagogiek, en inclusief onderwijs.

Online MSc-marketing

Voor toekomstige marketeers die hun marketingvaardigheden in het bedrijfsleven toekomstbestendig willen maken, hangt succes af van het vermogen om gebruik te maken van de nieuwste op data gebaseerde, servicegerichte en digitale technieken. De online MSc Marketing van de Universiteit van Glasgow, geleverd door onze drievoudig geaccrediteerde Adam Smith Business School, geeft u de mogelijkheid om de nieuwste technologieën toe te passen op marketingfundamentals. Het onderzoekt de nieuwste onderwerpen, van analyse tot marketing van gebruikerservaringen (UX), merkontwikkeling, marketingbeheer en consumentengedrag.

Bij Glasgow ondersteunen we je om je ambities waar te maken, online bij ons te studeren en vandaag de wereld te veranderen.


Doe mee en maak je stempel

Ranglijsten

  • Gerangschikt in de wereld top 100 door THE World University Rankings 2023
  • Gerangschikt 81e in de wereld door QS World University Rankings 2023
  • Gerangschikt als 11e beste Britse universiteit door The Guardian University Guide 2023

Locaties

Locaties
  • Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Vragen