Keystone logo
© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Invoering

172494_172346_button_lees-meer-over-hull-online-op-hun-website.png

Op zoek naar de inspiratie en uitdaging om te slagen in je studie? De University of Hull Online is een perfecte keuze. Je krijgt het excellente onderwijs en de mogelijkheden om je carrière te verbeteren waar we om bekend staan. Plus de flexibiliteit van online studeren.

Met de University of Hull Online krijgt u het deskundige onderwijs, de mogelijkheden en de inspiratie die u nodig heeft om te slagen.

Pas je studies aan rond werk en andere verplichtingen, terwijl je de overdraagbare vaardigheden en kennis opdoet die werkgevers waarderen.

Waarom bij ons komen?

Bekroond met zilver voor ons excellente onderwijs in 2018*
* Bekroond met zilver in het Teaching Excellence Framework, een erkenning van excellentie in lesgeven en leren aan Britse universiteiten en hogescholen

Genoemd in de top 50 Britse instellingen voor onderzoekskracht door de Times Higher Education

95,9% van de studenten is zes maanden na afstuderen aan het werk of studeert verder**
** Britse domicilie voltijdse eerstegraadsverlaters; Bestemmingen van verlaters uit het hoger onderwijs, voor het academisch jaar 2016/17 gepubliceerd door het Bureau voor de Statistiek van het Hoger Onderwijs 2018.

Zet de volgende stap in je carrière

Op zoek naar de inspiratie en uitdaging om te slagen in je studie? De University of Hull Online is een perfecte keuze. Je krijgt het excellente onderwijs en de mogelijkheden om je carrière te verbeteren waar we om bekend staan. Plus de flexibiliteit van online studeren.

Hier zijn enkele van de redenen om met ons mee te doen.

 • Krijg een voorsprong op uw loopbaanreis . Al onze cursussen zijn ontworpen met het oog op inzetbaarheid. Tijdens je studie leer je relevante en overdraagbare vaardigheden die werkgevers waarderen.
 • Laat je cv opvallen . We hebben nauwe relaties met het bedrijfsleven, de overheid en andere partners. Dit geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot real-world knowhow om je cv te verbeteren.
 • Wees goed verbonden . Onze online cursussen verbinden je met een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde studenten. Tijdens je studie kun je waardevolle kennis en perspectieven delen met je medestudenten.
 • Maak vrienden voor het leven . De relaties die je opbouwt terwijl je bij ons studeert, houden niet op als je klaar bent met je cursus. Bij ons heb je levenslange loopbaanbegeleiding. En toegang tot ons 85.000 leden tellende wereldwijde alumninetwerk.
 • Word lid van onze lijst met presteerders, leiders, beïnvloeders en experts . Onze alumni zijn onder meer Tom Watson, plaatsvervangend leider van de Labour Party; Jeremy Darroch, algemeen directeur van Sky UK; en Dame Eleanor King, rechter van het Hof van Beroep van Engeland en Wales.
 • Help mee de wereld te veranderen . Bij de University of Hull doen we er alles aan om u het deskundige onderwijs en de ondersteuning te geven die u nodig hebt om te helpen bouwen aan een betere wereld. Daarom is ons motto 'Lampadas Ferens' , vertaald als 'Het licht van leren dragen'. Kom en doe mee!

Flexibel online leren

Bij de University of Hull Online zullen onze deskundige docenten je aanmoedigen om je doelen te bereiken.

U hoeft uw werk of persoonlijke verplichtingen niet te onderbreken terwijl u onze online deeltijdcursussen volgt.

Redenen om online bij ons te studeren

 • Studeer op je eigen voorwaarden . Je hebt gemakkelijk online toegang tot al je cursusmateriaal vanaf je desktop of tablet, zonder extra kosten.
 • Behoud de balans tussen werk en privé . Met overzichtelijke wekelijkse onderwerpen kun je je studie plannen rond je werk en persoonlijke verplichtingen.
 • Maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap . Deel kennis en perspectieven met collega's over de hele wereld en bouw wereldwijde professionele netwerken op.
 • Toegewijde ondersteuning . Je hebt toegang tot een toegewijde studieadviseur om je te ondersteunen bij je studie wanneer je dat nodig hebt.

Hoe het werkt

 • Doe mee terwijl je leert . Je studie omvat een interactieve mix van online discussiefora, on-demand lezingen en live webinars.
 • Krijg hulp van je docenten wanneer je het nodig hebt . Via ons online leerplatform heb je gemakkelijk toegang tot ondersteuning en feedback van je tutor.
 • Dien uw opdrachten online in . U hoeft zich geen zorgen te maken over reiskosten, visa of vrije tijd. Alle opdrachten worden online ingeleverd en beoordeeld.
 • Ga aan de slag met basishardware- en softwarevereisten . We maken uw online leerervaring zo probleemloos mogelijk.
 • Betaal naar gebruik of betaal vooraf . We bieden flexibele betalingsmogelijkheden zodat u uw financiën kunt beheren.

Denk je erover om je postgraduaat online te behalen bij de University of Hull?

Ontdek hoe het leven is als deeltijdstudent afstandsonderwijs tijdens onze Virtuele Open Avond.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Hull

  Hull, Verenigd Koninkrijk

Vragen