Keystone logo
© Eva Dang
University of London

University of London

University of London

Invoering

Wij zijn een van de grootste, meest diverse universiteiten in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 120.000 studenten in Londen en nog eens 50.000 studerend in 180 landen voor een graad aan de University of London .

De University of London , die dateert uit 1836, is de derde oudste universiteit van Engeland. Het is een federatie van 17 aangesloten instellingen en negen onderzoeksinstituten die 120.000 studenten in Londen bedienen, evenals een wereldwijde operatie die meer dan 51.000 studenten in meer dan 180 landen bedient en 1,3 miljoen studenten die zich via het online Coursera-platform voor zijn MOOC's hebben ingeschreven. Dit maakt de University of London 'The World's Largest Classroom'.

Dus waar ter wereld u ook bent, u kunt een internationaal erkend diploma van de University of London behalen, hetzij op de campus, hetzij via flexibel en afstandsonderwijs. De universiteit biedt wereldwijd meer dan 100 graden, diploma's, certificaten en korte modules op zowel undergraduate als postgraduate niveau en kan al je leerbehoeften ondersteunen.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

The People's University

De University of London is opgericht door Royal Charter in 1836 voor het algemeen belang en wordt wereldwijd erkend. Gedurende onze lange geschiedenis heeft de universiteit toegang geboden tot een breed scala aan academische mogelijkheden. Als wereldleider in het hoger onderwijs heeft de universiteit een voortrekkersrol gespeeld in de verandering in de sector. We waren de eerste universiteit die studenten ongeacht hun geslacht, ras of religie toeliet, de eerste die vrouwen toeliet tot opleidingen en, in 1865, de eerste om studenten de mogelijkheid te geven om te studeren waar ze ook zijn, toegang te bieden tot hoger onderwijs in de hele wereldbol. Al bijna 200 jaar hebben we de levens van miljoenen mensen over de hele wereld verbeterd door onze unieke benadering van onderwijs, waardoor Charles Dickens ons de 'People's University' noemt.

Van het allerbeste niveau; Wereldwijd

Of je nu lid wilt worden van onze levendige academische gemeenschap in het hart van Londen of Parijs, zelfstandig of met de steun van een erkend onderwijscentrum wilt studeren, je wordt een student aan de University of London en wordt lid van de wereldklasse.

Studeer aan de University of London

Wij zijn een federatie van 17 onafhankelijke aangesloten instellingen met een uitstekende wereldwijde reputatie, variërend van grotere universiteiten zoals UCL of King's College London tot kleinere gespecialiseerde instellingen zoals de Royal Academy of Music of het Courtauld Institute of Art.

Er zijn ook onderzoeksinstituten, verenigd via de School of Advanced Study, die postdoctorale studie en onderzoek in de geesteswetenschappen aanbieden, evenals het University of London Institute in Parijs en onze flexibele en afstandsonderwijsprogramma's.

Studenten van de aangesloten instellingen zijn ook studenten van de University of London , waardoor ze toegang hebben tot ons brede scala aan diensten in centraal Londen. De academische kwaliteit van je kwalificatie is van de allerhoogste standaard, waar je ook studeert.

Studentenvoorzieningen

Naast het bieden van onderwijs van wereldklasse, bieden we ook een scala aan andere diensten, waaronder loopbaanadvies en toegang tot Student Central en de prestigieuze bibliotheek van het Senaatshuis. De universiteit beheert ook een reeks hoogwaardige studentenaccommodatie in het centrum van Londen, waar studenten kunnen mixen met anderen van verschillende aangesloten instellingen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • London

    Malet Street, , London

    Vragen