Keystone logo
© Eva Dang
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Invoering

139710_button2.png

Ontdek een online leerervaring waarbij u op de eerste plaats komt, waar u ook woont. De online undergraduate-programma's in economie, management, financiën en sociale wetenschappen zijn een samenwerking tussen twee wereldwijd erkende universiteiten: de University of London en de London School of Economics and Political Science (LSE).

Online BSc-programma's

Ontworpen voor jou, geregisseerd door LSE

Elk programma - volledig online gegeven - integreert academische theorie en praktische kennis. Of je nu geïnteresseerd bent in verdere studie of het bevorderen van je carrière, je leert hoe je een verschil kunt maken op gebieden die de wereld vooruit helpen.

 • Online BSc Business and Management: ontwikkel uw probleemoplossende vaardigheden en leer hoe u complexe, evoluerende internationale zakelijke en managementkwesties benadert met een kritisch, strategisch oog.
 • Online BSc Economics and Management: pas economische principes, kaders en methodologieën toe op de managementpraktijk en bouw essentiële analytische, kwantitatieve en communicatieve vaardigheden op.
 • Online BSc Economics: Verbeter uw kwantitatieve en logische redeneervaardigheden en begrijp de diverse economische krachten die het menselijk gedrag, de wereldeconomie en de verdeling van middelen aansturen.
 • Online BSc Data Science en Business Analytics: maak gebruik van gegevens om problemen uit de echte wereld te analyseren en aan te pakken, en ontwikkel uw begrip van technische kernvakken zoals statistiek, wiskunde en informatica.

Online leren met een menselijke touch

Deel kennis, bouw vaardigheden op en blijf verbonden, waar ook ter wereld.

Woon live Zoom-sessies bij met boeiende leerfacilitators en medestudenten.

Krijg overal toegang tot de online campus via mobiel, tablet of desktop.

Krijg persoonlijke ondersteuning in elke fase, van toelating tot afstuderen.

Academische uitmuntendheid, ongeëvenaarde toegang

De Universiteit van Londen, opgericht in 1836, was de eerste universiteit die studenten toeliet ongeacht hun geslacht, ras of religie; de eerste die vrouwen toeliet tot opleidingen; en de eerste die studenten de kans geeft om te studeren waar ze ook zijn, waardoor ze toegang hebben tot hoger onderwijs over de hele wereld. Tegenwoordig huisvest de Universiteit van Londen meer dan 50.000 afstandsstudenten die meer dan 200 kwalificaties in meer dan 190 landen studeren.

LSE is een toonaangevende sociale-wetenschappelijke universiteit met een interdisciplinaire benadering van leren. LSE-studenten ontwikkelen een holistisch begrip van "de oorzaken van dingen", dagen conventionele denkwijzen uit en pakken de meest complexe problemen van de samenleving aan. LSE-alumni en academici leveren transformerende bijdragen in diverse velden en sectoren, van de academische wereld tot de politiek. Deze wereldwijde gemeenschap omvat 37 vroegere of huidige premiers, presidenten en premiers; 18 Nobelprijswinnaars; en zeven Pulitzer Prize-winnaars.

Locaties

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Verenigd Koninkrijk

   Vragen