Keystone logo
University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Invoering

Het College of Engineering aan de University of Louisiana in Lafayette is toegewijd aan het opleiden van ingenieurs van wereldklasse die de kennis, vaardigheden en capaciteiten hebben om de kwaliteit van leven over de hele wereld te verbeteren.

Ons college, onze faculteit en onze administratie staan in het hele land bekend om hun uitstekende technische opleiding, onderzoek en openbare dienstverlening.

Onze studentenpopulatie is de afgelopen jaren gestegen van ongeveer 1.100 naar meer dan 2.000, waardoor Ragin 'Cajun Engineering de op een na grootste technische universiteit in Louisiana is. We hebben talloze ontwikkelingsprogramma's voor studenten opgezet, waaronder een programma voor leiderschapsontwikkeling, technische ambassadeurs en verschillende speciale minors. We zijn er bijzonder trots op dat zowel onze Afro-Amerikaanse als afgestudeerde studentenpopulatie de afgelopen vijf jaar met meer dan 25 procent is toegenomen - beide druisen in tegen de nationale trend.

Onze externe onderzoeksfinanciering is het afgelopen decennium met meer dan 400 procent gestegen, nu in totaal meer dan $ 12 miljoen. Veel van deze projecten hebben betrekking op economische ontwikkeling in onze grote staat. Voorbeelden zijn onder meer civiele techniek die veiliger snelwegen ontwerpt met behulp van meeslepende computertechnologie; chemische technologie die biobrandstoffen van de tweede generatie uit algen ontwikkelt; elektrische en computertechniek die de prestaties van glasvezelsystemen verbetert; methoden voor het optimaliseren van industriële technologie voor de productie van kunststoffen; machinebouw voor het ontwerpen van vergassersystemen om elektrische stroom te produceren uit houtafval; en petroleum engineering die kosteneffectieve methoden ontwikkelen voor verbeterde olieproductie uit verouderde velden.

Onze studenten blijven laten zien dat Ragin 'Cajun Engineering met iedereen kan concurreren. Van zonnewoningen tot Baja-buggy's tot robots en satellieten tot booroperaties - onze Ragin 'Cajun Engineering-studenten blonken uit in zoveel nationale wedstrijden en evenementen dat de wereld weet dat we een van de beste zijn. Dat succes heeft de aandacht getrokken van nationale media zoals Discovery Channel en AP, met projecten als onze CajunBot, Beausoleil Solar Home en Cajun Crawler.

Steeds meer van de allerbeste studenten uit de regio en daarbuiten ontwerpen hun toekomst met Ragin 'Cajun Engineering. De grootste klacht die we van bezoekende industrieën horen, is zelfs dat we niet genoeg afgestudeerden produceren! Onze afgestudeerden zijn in trek en hebben een positieve invloed op hun respectieve industrieën.

Locaties

  • Lafayette

    Rex Street,131, 70503, Lafayette

    Vragen