Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Invoering

Over de Universiteit van Louisville

De Universiteit van Louisville is een door de staat ondersteunde onderzoeksuniversiteit in het grootste grootstedelijke gebied van Kentucky. Opgericht in 1798, was het de eerste openbare universiteit in de stad in de Verenigde Staten. UofL is een "Research 1" -doctorale universiteit en een van de topproducenten van Fulbright voor studenten. In 2019 ontving UofL de Gold Rating en staat STARS in de top 100 van meest duurzame scholen ter wereld

Mission Statement

De Universiteit van Louisville streeft naar excellentie en inclusiviteit in haar werk om haar gemeenschap te onderwijzen en te dienen door:

 1. les geven aan diverse studenten, afgestudeerde en professionele studenten om betrokken burgers, leiders en wetenschappers te ontwikkelen,
 2. oefenen en toepassen van onderzoek, studiebeurzen en creatieve activiteiten, en
 3. leveren van betrokken service en outreach die de kwaliteit van leven verbeteren voor lokale en wereldwijde gemeenschappen.

De universiteit streeft naar het behalen van een vooraanstaande positie als een nationaal erkende grootstedelijke onderzoeksuniversiteit.

Institutionele en professionele accreditatie

De Universiteit van Louisville is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om associate, bachelor, master, specialist, doctoral en first-professional degree (DMD, JD, MD) toe te kennen. Personen die contact willen opnemen met de Commissie voor Hogescholen met betrekking tot de accreditatiestatus van de universiteit, kunnen de Commissie schrijven op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bellen (404) 679-4500.

Virtuele Previewdag Volksgezondheid

Locaties

 • Louisville

  2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA, , Louisville

 • Bellemeade

  40223, 9001 Shelbyville Rd, , Bellemeade

  • Louisville

   580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA, , Louisville

   Vragen