Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (Online)
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management (Online)

Online

8 Weeks

Engels

Full time

15 Nov 2024

Jan 2025

USD 830 / per credit

Afstand leren

Invoering

UofL's 100% Online Graduate Certificate in Healthcare Quality and Project Management is ontworpen om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in het dynamische en evoluerende veld van strategisch management in de gezondheidszorg, in zowel kleinschalige als grootschalige settings.

Aangeboden door UofL's School of Public Health & Information Sciences (SPHIS), zal het Healthcare Quality and Project Management certificaat je helpen de essentiële vaardigheden onder de knie te krijgen die nodig zijn om uit te blinken in de dynamische gezondheidszorgindustrie. Door middel van een deskundig ontworpen curriculum bereidt u zich voor op leiderschapsrollen in uw gezondheidszorgorganisatie door een beter begrip te krijgen van de formulering, implementatie en evaluatie van organisatiestrategie in een gezondheidszorgomgeving.

highlights

  • Bereid je voor op functies in management, leiderschap en meer binnen een gezondheidszorgsysteem of bij een zorgverlener.
  • Een beter begrip krijgen van de formulering, implementatie en evaluatie van organisatiestrategie in de gezondheidszorg.
  • Ontwikkel je kennis van de belangrijkste concepten en problemen rond de invoering en het gebruik van informatiesystemen voor population health management.
  • Profiteer van de flexibiliteit en het gemak van 100% online lessen en 24/7 toegang tot leermiddelen.
  • Leer van ervaren UofL SPHIS professoren en professionals uit de gezondheidszorg, evenals experts op het gebied van projectmanagement die inzichten uit de praktijk in de klas brengen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen