Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Invoering

Bij UMass Amherst heten we je welkom in onze diverse, inclusieve gemeenschap van dromers, innovators, makers en doeners. Ontdek hoe u uw interesses kunt verkennen en vaardigheden kunt opbouwen om uw stempel op de wereld te drukken met een UMass-opleiding.

Dit is jouw moment.

Dit is uw kans.

Dit is UMass.

UMass in één oogopslag

In het afgelopen decennium heeft de Universiteit van Massachusetts haar snelle stijging van zowel reputatie als uitmuntendheid voortgezet. Sinds 2010 is UMass Amherst gestegen naar nummer 26 in de US News & World Report's Best Colleges Guide, waardoor het een van de meest verbeterde instellingen is onder de beste openbare universiteiten in Amerika. UMass Amherst, gelegen in Amherst, Massachusetts, ligt op bijna 1450 hectare in de schilderachtige Pioneer Valley van West-Massachusetts, 145 mijl van Boston en 275 mijl van New York City. De campus biedt een rijke culturele omgeving in een landelijke omgeving dicht bij grote stedelijke centra. De University of Massachusetts Amherst is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education.

Groeien vanuit diepe wortels

Vanaf onze oprichting in 1863 als een landbeursuniversiteit die bekend staat als het Massachusetts Agricultural College, heeft de University of Massachusetts Amherst een niet aflatende inzet voor sociale verandering en het creëren van een betere wereld. We zijn toegewijd aan het opleiden van het publiek, het genereren van nieuwe kennis en het toepassen van ontdekkingen om de samenleving te verbeteren - een missie waar we vandaag nog steeds voor staan. Al meer dan 150 jaar lopen we voorop bij enkele van de grootste verschuivingen in onze samenleving, van het ondersteunen van vrouwenrechten en onze connecties met de vroege abolitionistische beweging tot de sociale onrust die plaatsvond op onze campus en in het hele land gedurende de hele 20ste eeuw.

Tegenwoordig behoren we met trots tot de 200 beste programma's wereldwijd in 29 academische disciplines en blijven we wereldwijde erkenning krijgen voor uitmuntendheid in onderzoek, wetenschap en ondernemerschap. Activisme en belangenbehartiging zijn springlevend op de UMass-campus. We blijven onze diepe wortels in sociale verandering vieren door onze inzet voor diversiteit, gelijkheid en inclusie voor alle studenten. Van onze benadering van academici tot de studentenorganisaties die gedijen op onze campus, de UMass-gemeenschap van studenten, docenten en personeel blijft de wereld bij elke beurt veranderen.

Wij zijn revolutionair

Aan de University of Massachusetts Amherst een revolutionaire geest door onze aderen. We proberen nieuwe vragen te beantwoorden, oude conventies uit te dagen en een wereld te bouwen waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond, de vrijheid heeft om zichzelf te zijn. We stellen elkaar in staat om het beter te doen, verder te reiken en meer te bereiken in ons streven naar uitmuntendheid. Als het om een uitdaging gaat, zien we mogelijkheden, geen problemen. Als iets onmogelijk lijkt, werken we harder, graven we dieper en creëren we innovaties die de wereld kunnen veranderen.

Want bij UMass Amherst zijn we revolutionair.

Nieuwe wegen inslaan

Doorheen haar geschiedenis heeft UMass Amherst blijk gegeven van een sterke institutionele toewijding om de impact van haar onderzoek en wetenschap in nieuwe richtingen uit te breiden, met nieuwe partners en door creatieve benaderingen van samenwerking.

In feite werken UMass-wetenschappers in verschillende graden en disciplines samen met de industrie om de vruchten van hun onderzoek op de markt te brengen. Van de Innovation Challenge - een vierdelige, campusoverschrijdende ondernemerschapswedstrijd voor studenten en jonge alumni - tot het faciliteren van durfkapitaal van medewerkers uit verschillende vakgebieden, UMass stimuleert de ondernemersgeest die onze gemeenschap vult met innovators.

Onze toewijding aan jou

De University of Massachusetts Amherst zich al lang in voor sociale vooruitgang, hecht veel waarde aan verschillende perspectieven en streeft naar inclusieve excellentie.

Als openbare instelling voor grondtoekenning heeft UMass Amherst een historische en hedendaagse verantwoordelijkheid om toegang en kansen te bieden aan alle mensen. We bevorderen een gemeenschap van wederzijds respect door te zorgen voor een veilige, progressieve en begripvolle campus voor iedereen.

Onderwijs van wereldklasse. Altijd en overal.

UMass Amherst is een echte Universiteit Zonder Muren (UWW). UWW pleit voor nieuwe benaderingen en doorbreekt traditionele barrières voor onderwijs en biedt leerlingen een breed scala aan educatieve programma's van de hoogste kwaliteit - van het afronden van een diploma tot graduate programma's tot professionele ontwikkeling - in innovatieve en flexibele formaten. We leiden de leiding om face-to-face en virtuele educatieve ervaringen volledig te integreren bij UMass Amherst, waardoor revolutionaire toegang voor alle leerlingen wordt geboden.

toelatingen

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Amherst

    Amherst, Verenigde Staten

    Vragen