Keystone logo
University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Invoering

Denk kritisch. Leef ethisch. Verken creatief. Effectief communiceren. Dit zijn de idealen waarnaar onze studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers streven. We leggen de lat hoog voor academische studies, creatieve prestaties en wetenschappelijke verkenning in onze online en on-campus programma's. Dit komt niet alleen onze studenten ten goede, maar ook hun gemeenschappen en de wereld als geheel.

Aan de Universiteit van Montana transformeren we levens door kwalitatief hoogstaand, toegankelijk onderwijs te bieden - of studenten nu online studeren of op de campus. We staan bekend om het genereren van onderzoek en creatieve wetenschap van wereldklasse op een uitzonderlijke plek. Tijdens onze opleidingen helpen we wereldburgers vorm te geven die creatieve en behendige leerlingen zijn.

Als afgestudeerde ben je in staat om de grenzen van kennis te verleggen door je ervaringen te delen terwijl je diverse gemeenschappen opbouwt en ondersteunt.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Campus Drive,32, 59812, Missoula

Vragen