Keystone logo
University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford

Invoering

De University of Oxford werd gesticht in 1096 en is een van de toonaangevende universiteiten ter wereld.

Het Talencentrum is de University of Oxford voor alle studenten, academische en professionele medewerkers die hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Onze Academic English-cursussen helpen internationale studenten hun academische geschreven en gesproken communicatie te verbeteren - bouwvaardigheden en meer vertrouwen. Ze worden gegeven door specialisten in academisch Engels en zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten en medewerkers van de University of Oxford .

Onze taalbibliotheek heeft multimediamateriaal voor het leren en testen van academisch Engels.

Gunstig gelegen in het centrum van Oxford, is ons toegewijde gebouw een toevluchtsoord voor iedereen binnen de universiteit die lid wil worden van onze gemeenschap van taalliefhebbers, waardoor u een ruimte heeft om uw taalvaardigheden te delen en u voor te bereiden op studie in het Engels.

Of u nu uw communicatievaardigheden wilt verbeteren, uw academische schrijven wilt verfijnen, vertrouwen wilt kweken met de Engelse taal, gemakkelijker wilt communiceren met mensen, uw loopbaanperspectieven wilt verbeteren of gewoon iets nieuws wilt leren, het Language Center University of Oxford de University of Oxford biedt een centrale hub voor iedereen .

U bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Locaties

  • Oxford

    Woodstock Road,12, OX2 6HT, Oxford

Vragen