Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Invoering

De Universiteit van Perugia werd opgericht in 1308. In dat jaar, paus Clemens V gaf een stier getiteld Super specula, die het Studium van de stad, de autoriteit om deel te nemen in het hoger onderwijs toegekend. Vandaag, onderzoek, onderwijs en consultancy activiteiten in de verschillende disciplines worden georganiseerd in 16 afdelingen, met ongeveer 23.500 studenten, 1.100 hoogleraren en onderzoekers en 1.000 medewerkers. In de afgelopen jaren, heeft de universiteit een brede vernieuwing van haar opleidingen en curricula, die studenten voor te bereiden op de eisen van de arbeidsmarkt en de behoefte aan innovatie door werkgevers in de private en publieke sector uitgedrukt voldoen ondernomen.

De universiteit biedt twee programma's volledig in het Engels gehouden:

Master opleiding in Petroleum Geology (2 jaar)

ALGEMENE INFORMATIE

De universiteit heeft een Talencentrum die Italiaanse cursussen levert aan internationale studenten, maar ook Engels, Frans, Duits cursussen en is uitgerust met de meest up-to-date faciliteiten van het leren van talen en een staf van hoog gekwalificeerde moedertaal leraren. Bovendien is de academische en wetenschappelijke opleiding van studenten verrijkt en aangevuld met carrière diensten, geleverd door de oriëntatie Service en de arbeidsbemiddeling dienst, en uitstekende sport- en sportfaciliteiten.

KOSTEN

De Joint Master opleiding heeft een vaste prijs van 6.000 € + universiteit belastingen (variabel bedrag; deze belasting varieert afhankelijk van de student gezinsinkomen, variërend van 503 € tot 1,763.52 € per jaar). Schoolgeld worden betaald wanneer de student laten inschrijven in het programma in Italië (geen kosten van de aanvraag van toepassing).

TOEPASSING

Voor gedetailleerde informatie over de aanvraagprocedure (eisen en deadlines), beurzen of als u geïnteresseerd bent in het nemen van lessen in het Italiaans zijn, schrijf dan naar [email protected]

Locaties

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Vragen