Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Invoering

De missie van Pitt Online, een divisie van het University Center for Teaching and Learning, is om professionele programma's voor afgestudeerden aan te bieden die evenredig zijn aan die aangeboden aan studenten op de Pittsburgh Campus in termen van kwaliteit, faculteit en niveau van ondersteunende diensten. Faculteit die is geselecteerd voor Pitt Online geeft cursussen zowel op als buiten de campus en biedt dezelfde toewijding aan kwaliteit, nauwkeurigheid en naleving van de hoogste professionele normen.

Via Pitt Online zijn dezelfde hoogwaardige programma's die worden aangeboden in traditionele klaslokalen nu beschikbaar voor gekwalificeerde kandidaten, ongeacht hun geografische locatie. Ondersteunende diensten zijn ook ontworpen om Pitt Online-studenten een superieure leeromgeving te bieden door virtuele toegang tot de vele bronnen van de universiteit, waaronder digitale bibliotheken, academisch advies en instructiemateriaal.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Vragen