Keystone logo
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Invoering

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Waarom bij ons komen?

Portsmouth is een gateway-stad die open staat voor de wereld. Onze universiteit is hetzelfde. Met onze deeltijdse online cursussen kun je overal ter wereld studeren wanneer het jou uitkomt. Bij ons verwerf je de kennis en vaardigheden om je carrièremogelijkheden te vergroten en gaandeweg een wereldwijd netwerk te ontwikkelen. Ga met ons mee op de volgende stap in je educatieve reis. Kijk hoe we u kunnen helpen waar u heen wilt.

# 21
universiteit in het VK

(Guardian University Guide, 2020)

5
sterren voor inzetbaarheid

(QS World University Rankings)

3
startdata per jaar

Februari, mei en september

Onze studenten komen van over de hele wereld. We hebben studenten uit bijna 150 landen verwelkomd en geteld. Wij heten u ook van harte welkom!

De parttime, online cursussen van de Universiteit van Portsmouth zijn ontworpen om bij u te passen. U hoeft niet te verhuizen of een visum te krijgen om bij ons te studeren. Je hebt overal ter wereld toegang tot je cursus via Moodle, onze gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving (DLE). Dit is mogelijk doordat al onze modules, leeractiviteiten en assessments online worden afgeleverd.

Al onze cursusmodules zijn onderverdeeld in overzichtelijke wekelijkse secties, zodat de cursus past bij uw levensstijl en verplichtingen.

Na afstuderen aan de Universiteit van Portsmouth via een online cursus, heeft uw diploma hetzelfde academische gewicht als een diploma op de campus.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Vragen