Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Invoering

University Of South Carolina Salkehatchie is centraal gelegen in het lage land van South Carolina met campussen in Walterboro en Allendale. Naarmate onze campus is gegroeid, neemt ook onze educatieve, culturele en economische impact op de gemeenschap toe. We zijn verheugd om een belangrijke rol te blijven spelen in het leven van lokale burgers nu we ons vijfde decennium van dienst in het landelijke lage land ingaan.

Aan de Universiteit van South Carolina Salkehatchie gedijen onze studenten en hebben ze onvergetelijke universiteitservaringen. Met betaalbaar collegegeld en vergoedingen, veel studiekeuzes, een lage student-docentverhouding en een uitstekende faculteit die zich inzet om elke student te helpen zijn volledige potentieel te bereiken, heeft elke student een kans om te groeien en te leren.

Onze studenten gaan vooruit, of dat nu betekent doorgaan naar een vierjarige school, zinvol werk vinden in een vakgebied waar ze van houden, of gewoon weten wat hun volgende stap is. Elke student aan de University Of South Carolina Salkehatchie is een individu en ons doel is om hen te helpen slagen.

Locaties

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Vragen