Keystone logo
© The University of St Andrews
University of St Andrews

University of St Andrews

University of St Andrews

Invoering

St. Andrews is een unieke en boeiende plek, en de universiteit is een belangrijk onderdeel van haar charme. Zeven eeuwen geschiedenis verbinden de studenten met de stad, wat leidt tot de oude en toch moderne instelling die vandaag de dag zichtbaar is.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan of verhuizen naar St. Andrews, raden we aan om de stadsinformatie te bekijken, die de faciliteiten en mogelijkheden beschrijft die open staan voor de lokale gemeenschap. In de onderstaande paragrafen vindt u ook informatie over het bestuur, de geschiedenis en de strategie voor de toekomst van de universiteit.

Campusfuncties

St Andrews heeft meer dan 4.000 bedden en een fantastische verscheidenheid aan accommodaties voor alle smaken en budgetten. Aankomende studenten kunnen er zeker van zijn dat ze tijdens hun studie een passende woonruimte vinden.

Hallen van residentie

De universiteit biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden die passen bij de verschillende levensstijlen van studenten, of je nu verzorgde maaltijden wilt of een keuken om zelf te koken, een huisgenoot of een individuele slaapkamer.

  toelatingen

  Toelatingseisen

  De University of St Andrews biedt een verscheidenheid aan flexibele toegangsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat onze deuren open blijven voor alle studenten, ongeacht achtergrond of persoonlijke omstandigheden.

  Hoewel toegang tot St Andrew's competitief is, erkennen we een reeks verschillende kwalificaties en houden we rekening met alle aspecten van uw sollicitatie, inclusief context, uw verklaring en referenties. Cijfers alleen garanderen niet dat je wordt toegelaten, en daadwerkelijke aanbiedingen kunnen hoger of lager zijn dan de vermelde minimumcijfers die voor elk programma vereist zijn.

  Informatie over onze toelatingseisen is te vinden in Toelichting op academische toegang en in het VK gevestigde aanvragers kunnen onze indicator gebruiken om te zien naar welke reeks toelatingseisen ze moeten kijken. Alle niet in het Verenigd Koninkrijk gevestigde aanvragers moeten naar onze standaard academische toelatingseisen kijken.

  De universiteit biedt ook alternatieve toegangswegen voor aanvragers die afkomstig zijn uit gebieden waar we beperkte aanmeldingen ontvangen en die niet in staat zijn de vereiste cijfers te behalen, of voor degenen die na een langere periode weer onderwijs gaan volgen.

  Engelse taalvereisten

  De University of St Andrews verwelkomt studenten van over de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat al onze studenten volledig kunnen profiteren van het door hen gekozen programma, moeten aanvragers aantonen dat ze effectief Engels kunnen spreken en schrijven.

  De Engelse taalvereisten en het soort bewijsmateriaal dat u moet overleggen, zijn afhankelijk van of u zich aanmeldt voor een pre-degree-, undergraduate- of postdoctoraal programma.

  Visum vereisten

  Internationale studenten hebben een visum nodig om in Groot-Brittannië te wonen en te studeren. Of u wel of niet een visum nodig heeft, en welk type visum u nodig heeft, hangt af van uw nationaliteit en de duur van uw cursus.

  Bezoekende academici, wetenschappers en onderzoekers moeten contact opnemen met het HR Immigratieteam van de universiteit voor visumadvies voordat ze uw visumaanvraag indienen.

  Beurzen en financiering

  St Andrews streeft ernaar de allerbeste studenten aan te trekken, ongeacht de financiële omstandigheden. Beurzen belonen academische excellentie en zijn bedoeld om studenten te helpen in hun levensonderhoud te voorzien tijdens hun studie aan de universiteit.

  Aanvragers met de vluchtelingenstatus, humanitaire bescherming, discretionair verlof en de status van asielzoeker worden aangemoedigd om financiële steunbeurzen aan te vragen. Je collegegeldstatus bepaalt welke beurzen voor jou beschikbaar zijn.

  De beurzen- en financieringscatalogus biedt een doorzoekbare lijst met financieringsopties die door de universiteit worden aangeboden voor vergoedingen, kosten van levensonderhoud, reizen en initiatieven.

  De University of St Andrews biedt elk jaar vele postdoctorale beurzen aan. Er zijn ook middelen beschikbaar voor postdoctorale studenten die financiering zoeken, ook buiten de universiteit. Houd er echter rekening mee dat het aanbod van een universiteitsplek geen garantie op financiële steun met zich meebrengt.

  De University of St Andrews biedt postdoctorale beurzen en andere financiële prijzen aan. Deze kunnen worden gehouden als aanvulling op externe financiering of beloningen van een overheidsinstantie. Deze kunnen ook (geheel of gedeeltelijk) het collegegeld, het levensonderhoud (kosten van levensonderhoud inclusief huisvesting) of beide dekken.

  Beurzen zijn beschikbaar op basis van academische verdiensten en financiële behoeften. Er zijn beurzen beschikbaar voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse vergoedingsstatus. Het beursteam raadt aan de voorwaarden van elke prijs zorgvuldig te lezen en een aanvraag in te dienen voor een reeks financieringsbronnen.

  Postdoctorale beurzen

  Postdoctorale studie is een investering in uw intellectuele ontwikkeling en carrièrepotentieel. De University of St Andrews verstrekt studiebeurzen om zoveel mogelijk studenten te helpen doorstromen naar het hoger onderwijs.

  De beschikbaarheid van beurzen kan afhankelijk zijn van uw studiegebied of de status van de vergoedingen (bijvoorbeeld of u een 'thuis'- of 'overzeese' student bent).

  Locaties

  • Saint Andrews

   St Katharine's West The Scores, KY16 9AJ, Saint Andrews

  Vragen