Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Invoering

Nieuwe manieren om te leren, nieuwe manieren om te veranderen

De Universiteit van Sussex, opgericht in 1961, heeft een langdurige reputatie voor het bieden van onderwijs van wereldklasse aan iedereen. Onze afstandsonderwijscursussen geven je de mogelijkheid om in Sussex te studeren, waar ter wereld je ook bent.

Wij zijn een onderzoeksintensieve universiteit die toonaangevende academici en studenten uit meer dan 100 landen over de hele wereld aantrekt. We dagen conventies uit en koesteren radicale en vooruitstrevende ideeën om studenten een onderscheidende onderwijservaring te bieden.

Ons doel is om het leven van onze studenten te verbeteren en hen de tools te bieden om hun eigen bijdrage te leveren aan en verandering te brengen in de wereld.

“Mijn belangrijkste motivatie voor het volgen van de International Marketing Masters was om meer professionele vaardigheden op te doen en mijn kennis te ontwikkelen. Het gemak en de flexibiliteit van online leren sprak mij erg aan. Door online te studeren kan ik studeren en werken wanneer het mij uitkomt.”Kathryn Huang - Digital Marketing Executive en International Marketing MSc (online) student, Vancouver, Canada.
 • Stimuleer je carrière
  Duik dieper in het onderwerp dat je fascineert en ontwikkel je carrière met de vaardigheden die werkgevers over de hele wereld wensen.
 • Online leren
  100% online gegeven en met zes startdata per jaar, bieden onze cursussen u de mogelijkheid om uw cursus te starten wanneer u maar wilt en in uw eigen tijd vanuit uw eigen huis te studeren.
 • Ondersteuning van je studie
  Profiteer van ons toegewijde online Student Success Team dat je ondersteunt tijdens je reis van inschrijving tot afstuderen.

leren, student, laptop

Online studeren met Sussex

We begrijpen dat veel van onze studenten ervoor kiezen om een postdoctorale opleiding te volgen om hun carrière te verbeteren. Onze online masteropleidingen zijn ontworpen met een focus op inzetbaarheid. We zorgen ervoor dat lesgeven en leren praktisch is, gericht op casestudy's uit de praktijk en bieden vaardigheden die u direct op de werkplek kunt gebruiken.

Onze afstandsonderwijscursussen worden 100% online gegeven en bieden de flexibiliteit om uw studie af te stemmen op uw leven en carrière. Modules worden geleverd met behulp van een carrouselmodel, wat betekent dat als je op enig moment een pauze van je studie nodig hebt, je gewoon de cursus kunt 'uitstappen' en weer kunt deelnemen zodra je tijd hebt om je weer aan je studie te wijden* .

Het onderwijs wordt gegeven door academici en praktijkmensen die baanbrekend onderzoek leiden en nieuwe manieren van denken over de wereld ontwikkelen. Net als bij onze cursussen op de campus, loopt een duidelijke Sussex-leerstijl door elke mastercursus. Je wordt aangemoedigd om verder te denken en de norm uit te dagen.

Door te studeren in een virtuele klasomgeving, doe je veel extra vaardigheden op die door werkgevers in de digitale wereld van vandaag worden gewaardeerd. Je werkt mee aan virtuele projecten en binnen virtuele teams, met medestudenten in verschillende tijdzones over de hele wereld. Je zult er zeker van zijn dat je binnen digitale platforms werkt en een digitale kampioen bent binnen je organisatie.

Met online toegankelijkheid in het achterhoofd, zijn onze cursussen gebouwd voor studenten van alle fysieke en cognitieve vaardigheden in alle regio's.

En met een menselijke ervaring die de onpersoonlijke kant van leren op afstand vervangt, brengen onze online cursussen een wereldwijd netwerk van studenten samen door middel van peer-to-peer leren en discussiegroepen.

Onze online masters zijn er voor studenten overal die hun eigen verandering willen aanbrengen.

*maximale pauzetijd geldt voor cursussen.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • London

  London, Verenigd Koninkrijk

Vragen