Keystone logo
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Invoering

Waarom veelgevraagde vaardigheden opdoen bij de University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps voorzien u van essentiële vaardigheden om u te helpen uw pad naar succes te bepalen. Met strategisch ontworpen curricula, face-to-face interactie en deskundige instructeurs bieden we een leerzame ervaring die de toekomst van je carrière zal helpen vormgeven.

Overzicht van de UofT SCS Bootcamps

  • Bouw een breed portfolio van projecten en applicaties in onze codering, data-analyse, UX/UI, fintech en digitale marketingprogramma's of leer een scala aan vaardigheden die van toepassing zijn op branchecertificeringen in ons cyberbeveiligingsprogramma.
  • Al onze programma's bieden een deeltijdschema, zodat u uw vaardigheden kunt verbeteren zonder uw werk te verlaten.
  • Ons webontwikkelingsprogramma biedt ook opties die het beste bij uw schema passen - met een voltijds programma voor degenen die in een versneld tempo willen studeren.
  • Profiteer van een breed scala aan loopbaanservices om uw overgang naar de branche te ondersteunen.
UofT SCS-bootcamps worden aangeboden via de University of Toronto School of Continuing Studies , in samenwerking met edXOver edXedX, onderdeel van 2U Inc., werkt samen met gerespecteerde universiteiten en organisaties om innovatieve, op vaardigheden gebaseerde training te bieden aan een gemeenschap van meer dan 45 miljoen leerlingen over de hele wereld om hen te ondersteunen in elke fase van hun leven en loopbaan. edX levert bootcamps door middel van een meeslepende leerervaring met deskundige services en waardevolle bronnen. Sinds 2021 zijn afgestudeerden aangenomen door meer dan 6.700 bedrijven, waaronder meer dan 62% van de Fortune 100.

Locaties

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Vragen