Keystone logo
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Invoering

De University of Wyoming biedt onderwijs van wereldklasse in de kleine gemeenschap van Laramie, Wyoming. De universiteit, opgericht in 1886, verwelkomt elk jaar meer dan 14.000 studenten uit alle 50 staten en 90 landen . Als landbeurs zijn we toegewijd aan het dienen van de staat Wyoming en het produceren van afgestudeerden die wereldwijd leider worden. Hier kun je alles bestuderen, van agronomie tot zoölogie, strafrecht tot theater en dans.

Leven in Laramie

Wanneer je je inschrijft aan de University of Wyoming , University of Wyoming je je niet alleen aan voor een geweldige opleiding tegen een betaalbare prijs; je wordt ook deel van een gemeenschap die er trots op is dat ze wordt uitgedaagd, de gelegenheid aangrijpt en onze lokale omgeving omarmt. Je vindt hier eindeloos buitenavontuur van vier seizoenen, kunst en cultuur, een levendige binnenstad en een gastvrije campusgemeenschap.

We zijn authentiek

Geworteld in de tradities van het Westen en omringd door de ruige Rocky Mountains, werd de University of Wyoming opgericht in 1886 en is een nationaal erkende onderzoeksinstelling voor landbeurzen met deskundige faculteiten, vooraanstaande academici en faciliteiten van wereldklasse.

We zijn verbonden

Profiteer van kleine klassen, ondersteunende professoren en de lokale en staatssteun die de enige vierjarige universiteit van Wyoming geniet. En ooit, een cowboy, betekent altijd een cowboy dat je levenslange verbindingen met alumni krijgt, ongeacht waar je reis je naartoe brengt.

We zijn wereldwijd

Beleef de wereld als je klaslokaal met de grootste studiebeurs in het buitenland van elke Amerikaanse vierjarige openbare landbeurs. UW-studenten studeren elk jaar in bijna 50 landen op 400 binnenlandse en buitenlandse sites .

We zijn avontuurlijk

Vind uw Wyoming in de 30 mijl geprepareerde langlaufloipes, 300 mijl sneeuwscooterpaden en meer dan 100 mijl mountainbikeroutes, plus vissen, rotsklimmen, 2,9 miljoen hectare nationaal bos en meer. Outdoor magazine erkende UW als een van de beste outdoorscholen van het land .

10 redenen om een cowboy te zijn

 1. Een lage student-facultaire verhouding van 15: 1.
 2. Nationaal erkende onderzoeksinstelling.
 3. Een ongeëvenaard studiebeurzenprogramma in het buitenland.
 4. 200 studentenorganisaties en vrijwilligerskansen.
 5. Onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten van wereldklasse.
 6. Concurrerende divisie IA atletische programma's.
 7. Maak wereldwijde verbindingen via het UW-netwerk van alumni.
 8. Bereik en ondersteuning naar alle uithoeken van Wyoming en verder.
 9. Erkend als een top outdoor avonturenschool.
 10. Hoogwaardig onderwijs voor een uitstekende prijs.

Brooke Cagle / Unsplash

126849_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Welkom in Laramie

De edelstenenstad Wyoming

Genesteld tussen bergketens op 7200 voet, is deze spoorwegstad uit 1860 nu de thuisbasis van bijna 32.000 inwoners, een aantal gerespecteerde musea en talloze unieke winkels en restaurants. Een tiental levendige muurschilderingen, geschilderd door lokale kunstenaars, brengen het historische centrum van Laramie tot leven, terwijl het gerommel van treinen dit westerse stadje aan zijn wortels herinnert. Of u nu naar de Laramie-rivier gaat of naar de meren van de Snowy Range om te vissen, of de 2,9 miljoen hectare nabijgelegen nationaal bos gebruikt om te wandelen, fietsen, kamperen of skiën, episch avontuur wacht in alle richtingen.

UW geschiedenis

De University of Wyoming werd opgericht in 1886 toen Wyoming nog een territorium was. In september 1887 opende UW haar deuren voor 42 studenten en vijf faculteitsleden - zoals de universiteit van "The Equality State" betaamden, zowel de studenten als de faculteit omvatten vrouwen vanaf de eerste dag. Old Main, gebouwd aan de rand van de stad in het stadspark van Laramie, was het eerste gebouw van UW en hield klassen, de bibliotheek en administratieve kantoren tijdens de eerste jaren van het bestaan van de universiteit.

De eerste universitaire president, John Wesley Hoyt, stelde een curriculum op gericht op kunst en geesteswetenschappen en creëerde een afgestudeerde en normale school. Bovendien gaf de universiteit als landbeursinstelling Wyoming cursussen in landbouw, engineering en militaire tactiek.

UW is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke onderwijs- en onderzoeksuniversiteit met ongeveer 13.500 studenten en meer dan 700 faculteitsleden. Gedurende zijn bestaan is UW de enige vierjarige universiteit in de staat Wyoming geweest, hoewel het een nauwe relatie met de gemeenschapscolleges van de staat heeft onderhouden.

Programma's zoals atletiek, agrarische uitbreiding, staats- en federale samenwerkingsverbanden - en recentere initiatieven zoals de School of Energy Resources en het NCAR-Wyoming Supercomputing Center - spelen al bijna 125 jaar een belangrijke rol in het leven van veel inwoners en gemeenschappen van Wyoming.

Universiteitsarchieven in het American Heritage Center zijn een geweldige bron voor toegang tot historisch materiaal over belangrijke evenementen en duizenden foto's in de online digitale collecties.

Punten van trots

UW Pride is meer dan alleen kleurrijke kleding - het is een gedurfde houding die is gebaseerd op een rijke erfenis van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap, en symboliseert de geest van het Westen . UW viert de prestaties van de personen die onze instelling vertegenwoordigen, waaronder studenten, docenten, medewerkers, alumni en donoren, evenals de unieke band met de bevolking van Wyoming.

UW Pride toont ook onze toewijding aan uitmuntendheid in faciliteiten en programma's die worden ondersteund door publieke en private bijdragen, variërend van de Michael B. Enzi STEM-faciliteit en het Buchanan Center for Performing Arts tot het Top-Tier Science Initiative en Trustees Education Initiative.

Leer hard, speel hard. Al meer dan 100 jaar juichen Pokes-fans hun favoriete UW atletische teams toe terwijl ze hun beste Brown en Gold dragen. Onze uitstekende student-atleten concurreren in zowel NCAA Division IA als clubsporten en streven naar uitmuntendheid op en buiten het veld. Go Porren!

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Opleidingen

Vragen