Keystone logo
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Invoering

Het Centre for Lifelong Learning (C3L), opgericht in 2006, is een onderzoekscentrum aan de Universiteit van Oldenburg. Als wetenschappelijk instituut is het Centrum voor levenslang leren (C3L) een leider in de Duitse sector voor hoger onderwijs door het gebruik van innovatieve onderwijs- en leervormen en bij de ontwikkeling en toepassing van overmakingsprocedures. Onze cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende volwassenen in bedrijven en openbare instellingen die hun professionele ontwikkeling willen voortzetten of die ondersteuning zoeken bij het ontwikkelen van permanente educatieprogramma's bij hun organisatie. C3L heeft meer dan 70 educatieve ontwikkelings-, onderzoeks- en leerondersteunend personeel in dienst, met meer dan 120 professoren die een hoogwaardige leerervaring bieden voor C3L-studenten.

138083_download.png

De Carl von Ossietzky Universiteit van Oldenburg werd in 1973 opgericht en is daarmee een van de jonge universiteiten in Duitsland. Het doel is om antwoorden te vinden op de grote uitdagingen waar de samenleving voor staat in de 21e eeuw - door interdisciplinair, baanbrekend onderzoek.

De Pathways on the Oldenburg campus zijn kort: de academische staf en het administratief personeel van de universiteit werken nauw samen, met een interdisciplinaire aanpak. Velen zijn geïntegreerd in speciale onderzoeksdomeinen, onderzoeksgroepen en Europese excellentieclusters.

De universiteit werkt nauw samen met meer dan 200 andere universiteiten over de hele wereld en is ook verbonden aan niet-universitaire instituten op het gebied van onderzoek, onderwijs, cultuur en bedrijfsleven.

De Universiteit van Oldenburg bereidt meer dan 13.700 studenten voor op het professionele leven. Het biedt een breed scala aan disciplines, van taalstudies, culturele studies en humaniora tot pedagogische wetenschappen, kunst en musicologie, economische en sociale wetenschappen, wiskunde, informatica, natuurwetenschappen en de nieuwe geneeskunde- en gezondheidswetenschapprogramma's die in 2012 werden opgericht. .

138084_download-1.png

Locaties

  • Oldenburg

    Carl von Ossietzky Universität Oldenburg, Ammerländer Heerstraße 114-118, 26129, Oldenburg

Vragen