Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Invoering

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Met zulke nauwe banden tussen recht en bedrijfsleven, is het logisch dat een specialist in juridische opleiding goed is toegerust om een uitstekende business school te ontwikkelen.

Met een sterke focus op praktisch leren, wil de University of Law Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te verwezenlijken.

Ranglijsten & accreditatie

Veel van de Business-programma's van de University of Law zijn geaccrediteerd door het prestigieuze Chartered Management Institute (CMI) en studenten zullen bij succesvolle afronding naast hun diploma profiteren van een CMI-diploma.

Studenten van geaccrediteerde programma's krijgen ook gratis lidmaatschap van de CMI voor de duur van hun cursus en tot een jaar na voltooiing. Voordelen zijn onder meer toegang tot de grootste managementbibliotheek van het VK, toegang tot het online bronnenportaal, advies van personeelsmanagers en toegang tot de online CMI-mentoringgemeenschap.

inzetbaarheid

Inzetbaarheid staat centraal bij alles wat we doen op de Business School.

Ons inzetbaarheidsteam zal u persoonlijk advies geven over hoe u succesvol kunt communiceren met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken aan organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken.

Verbindingen

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Onze staat van dienst en ervaring als de University of Law hebben ons in staat gesteld om wereldwijde connecties te leggen in de juridische en zakelijke sector, en het is door deze connecties dat we begrijpen hoe belangrijk het is om de kans te hebben om in contact te komen met potentiële werkgevers wanneer je begint je carriere.

Daarom hebben we sterke wereldwijde relaties met bedrijven en werkgevers ontwikkeld om uitstekende netwerkmogelijkheden te bieden.

locatie Londen

Postdoctorale programma's aan de University of Law Business School worden gegeven op onze London Bloomsburycampus in het hart van het commerciële centrum van de hoofdstad en in een van de meest levendige gebieden van Londen.

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Onze cursussen

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

De University of Law Business School biedt een scala aan postdoctorale programma's in het VK, waaronder:

  • MSc Strategisch Bedrijfsmanagement
  • MSc Leiderschap en Human Resource Management
  • MSc Internationale Marketing
  • MSc Corporate Financieel Management
  • MSc Global Accounting

We bieden ook Master of Business Administration (MBA)-cursussen die zijn ontwikkeld voor professionals uit elke discipline die vooruitgang willen boeken in hun huidige rol of hun carrière willen verbeteren om door te stromen naar senior management- en leiderschapsrollen.

We bieden twee programma's waarmee je je kunt specialiseren in internationaal recht of ondernemerschap.

  • MBA Ondernemerschap
  • MBA Internationaal recht

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Locaties

Locaties
  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, Verenigd Koninkrijk

Vragen