Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Invoering

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Met zulke nauwe banden tussen wet en bedrijf is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed is toegerust om een ​​uitstekende business school te ontwikkelen.

Met een sterke focus op praktisch leren, wil de University of Law Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren.

Rankings & accreditatie

Veel van de University of Law Business-programma's zijn geaccrediteerd door het prestigieuze Chartered Management Institute (CMI) en studenten zullen profiteren van een CMI-diploma in aanvulling op hun diploma na succesvolle afronding.

Studenten op geaccrediteerde programma's krijgen ook gratis lidmaatschap van de CMI voor de duur van hun cursus en voor een jaar na voltooiing. Voordelen zijn onder meer toegang tot de grootste managementbibliotheek van het VK, toegang tot de online resource portal, advies van personeelsmanagers en toegang tot de online CMI mentorgemeenschap.

employability

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School.

Ons inzetbaarheidsteam zal u persoonlijk advies geven over hoe u succesvol contact kunt leggen met zakelijke relaties van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken.

aansluitingen

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Dankzij onze staat van dienst en ervaring als de rechtsuniversiteit zijn we in staat om wereldwijde verbanden te leggen in de juridische en zakelijke sectoren, en via deze verbindingen begrijpen we hoe belangrijk het is om de kans te hebben om in contact te komen met potentiële werkgevers wanneer u begint je carriere.

Daarom hebben we sterke wereldwijde relaties met bedrijven en werkgevers ontwikkeld om uitstekende netwerkmogelijkheden te bieden.

Locatie in Londen

Postdoctorale opleidingen aan de University of Law Business School worden gegeven op onze Londen Bloomsburycampus in het hart van het commerciële centrum van de hoofdstad en in een van de meest levendige delen van Londen.

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Onze cursussen

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

De University of Law Business School biedt een reeks postdoctorale programma's in het VK, waaronder:

 • MSc Strategic Business Management
 • MSc Leiderschap en Human Resource Management
 • MSc International Marketing
 • MSc Corporate Financial Management
 • MSc Global Accounting

We bieden ook cursussen Master of Business Administration (MBA) aan, die zijn ontwikkeld voor professionals uit alle disciplines die op zoek zijn om vooruit te komen in hun huidige functie of die hun carrière willen verbeteren om door te groeien naar hogere management- en leiderschapsrollen.

We bieden twee programma's waarmee u zich kunt specialiseren in internationaal recht of ondernemerschap.

 • MBA Ondernemerschap
 • MBA International Law

Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Locaties

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, Verenigd Koninkrijk

  Vragen