Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics met beroepspraktijk online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics met beroepspraktijk online

Online

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11.300 *

Afstand leren

* Oktober 2023 - juni 2024: £10.750 | September 2024 - juni 2025

Invoering

Heb je een passie voor het benutten van de kracht van gegevens? Onze nieuwe MSc Business Analytics with Professional Practice Online is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Deze zeer praktische geaccrediteerde online business cursus is ontworpen met een sterke focus op je toekomstige inzetbaarheid en is ideaal voor mensen met een numerieke achtergrond die hun vaardigheden willen aanscherpen in de belangrijkste aspecten en technologieën van datamanagement, business intelligence en data analytics. Deze cursus zal je uitrusten met het begrip en de vaardigheden om problemen op te lossen in technologierijke omgevingen en om datagestuurde zakelijke beslissingen te nemen.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen. Deze cursus wordt ook aangeboden als een 'Accredited Degree' door het Chartered Institute of Marketing (CiM), wat betekent dat studenten in een versneld tempo branche-erkende kwalificaties kunnen behalen.

Geniet van flexibiliteit - door te studeren op onze online campus kunt u in uw eigen tempo en rond uw andere verplichtingen werken, binnen bepaalde deadlines en op het door u gewenste tijdstip van de dag, met het voordeel van onze expertise, ervaring en focus op inzetbaarheid.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10.750
  • September 2024 - juni 2025: £11.300

Carriere

Bedrijfsanalyse.

Over de school

Vragen